Filtrul cautat

Anvelope Michelin Alpin 6

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Decizia asupra anvelopelor de iarna: Michelin Alpin 6

E important sa-ti pregatesti masina pentru iarna cat mai bine. Pe langa o vizita la service-ul auto, pentru a te asigura ca masina e intr-o stare buna de functionare, cea mai importanta etapa a pregatirii pentru sezonul rece este decizia asupra anvelopelor. Modelul de anvelope Michelin Alpin 6 este o decizie buna, mai ales atunci cand luam in considerara prestigiul producatorului francez Michelin – cunoscut in intreaga lume pentru anvelopele sale de calitate.

In plus, daca folosesti euro-cauciucuri, ai sanse destul de mari sa gasesti Michelin Alpin 6 pret bun fiindca ai la dispozitie oferte de la toate magazinele mari de anvelope si accesorii auto din Romania.

Performanta Alpin 6 Michelin

Procesul de fabricatie cauciucuri Michelin Alpin 6 foloseste tehnologii si proceduri moderne, totul pentru a ajunge la performante optime care tin inclusiv de capacitatea buna de franare si accelerare, totul pe carosabil acoperit de zapada. Potrivite pentru a fi echipate pe masinile passenger, modelul de anvelope Michelin Alpin 6 promit si o durabilitate crescuta cu 20% comparativ cu produse din aceeasi categorie de anvelope. E un produs destinat soferilor care vor sa se miste independent de sezon sau de vreme. Anvelopele Michelin Alpin 6 au fost testate de diferite autoritati care le-au certificat calitatea. Chiar si la un nivel avansata de uzura, anvelopele Michelin din acest model s-au comportat intr-un mod performant – inclusiv distanta de franare cu mult mai mica decat a competitorilor.

Faptul ca aceste anvelope isi pastreaza calitatile chiar daca sunt uzate este datorat procesului tehnologic de fabricatie, in care se folosesc tehnologii inovative.

Si la nivelul design-ului caii de rulare exista imbunatatiri – curgerea apei este rapida datorita modelului pe cauciuc, detaliu care face ca acvaplanarea sa fie la un risc minim. Aceleasi caneluri fac ca zapada sa fie eliminata si ea rapid de pe suprafata anvelopei. Totul sta in tehnologia multi-layer de productie a caii de rulare care imbunatateste atat comportamentul anvelopei pe carosabil acoperit de zapada cat si rezistenta la uzura.

Exista 58 de dimensiuni Michelin Alpin 6, potrivite pentru jante de 15, 16 si de 17. Oferta fiind destul de bogata, astfel incat vei gasi cu siguranta modelul de cauciucuri Michelin Alpin care pot fi echipate pe masina ta.

Cauciucuri Michelin Alpin 6 compari si comanzi online

Cu ajutorul functionalitatilor site-ului euro-cauciucuri poti gasi Michelin Alpin pret bun, dat fiind faptul ca pe acest website gasesti oferte de la cele mai mari magazine de anvelope si accesorii auto din Romania. In plus, faptul ca poti anvelope Michelin Alpin 6 compari te va ajuta sa gasesti pretul cel mai bun oferit de aceste magazine si – daca vrei sa aprofundezi – poti analiza daca magazinele mai ofera si alte beneficii cum ar fi livrarea gratuita daca comanda depaseste o anumita suma sau diferite campanii de reduceri.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 60
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 60
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus