Filtrul cautat

Anvelope Michelin Pilot Sport 4

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Anvelope Pilot Sport 4 Michelin

O anvelopa cunoscuta pentru performanta, care a fost dezvoltata pe baza experientei in competitii (formula E, Wec, Wrc) si in colaborare cu cei mai importanti constructori de masini (BMW, Mercedes, Audi, Porsche). Reprezentantii Michelin promit ca o pereche de cauciucuri Michelin Pilot Sport 4 iti garanteaza precizie la volan, control si reactivitate – toate excelente. Tehnologia Dynamic Response este un argument pentru precizia acestei anvelope si este reprezentata de o centura hibrida de aramida si nylon care are rolul de a transmite rapid si precis informatiile de la volan pe sosea. O alta calitate comunicata de reprezentantii Michelin pentru o pereche de anvelope Michelin Pilot Sport 4 este profilul ultra reactiv, care are rolul de a se adapta permanent la sosea si care asigura o amprenta optimizata. Alte trasaturi care promit calitatea Michelin – un nivel inalt de siguranta pe carosabil umed, aderenta si franare optime (datorita unui amestec special de compusi, pe baza de elastomeri si siliciu) si eliminare eficienta a apei datorita unor canale longitudinale late si adanci pe suprafata anvelopei.

Anvelope Michalin Pilot Sport 4 pret

Modelul Michelin Pilot Sport 4 nu este unul foarte ieftin, dar experienta producatorului si istoricul sau pe piata – Michelin este considerat unul din cei mai buni producatori de anvelope auto din lume garanteaza un cauciuc pe care te poti baza. Daca vrei sa afli Michelin Pilot Sport 4 pret bun – foloseste cu incredere comparatorul de preturi de pe euro-cauciucuri – ai ocazia sa gasesti cel mai bun pret de pe piata si sa localizezi – daca nu vrei sa cumperi online – furnizorul cu cea mai buna oferta pentru tine. Poate ca o pereche de anvelope Michelin Pilot Sport 4 nu sunt o decizie la care vei economi pe termen scurt, dar pe termen lung, in functie de stilul tau de condus, cauciucurile se vor dovedi probabil o decizie in avantajul tau. Nu uita – e foarte important ca inainte de achizitia unei noi perechi de cauciucuri, sa alegi acele trasaturi ale unei anvelope de care chiar ai nevoie, cat mai personalizat pe stilul tau de condus.

Cum se cumpara Michelin Pilot Sport 4?

Daca folosesti site-ul euro- cauciucuri, traseul e destul de simplu. Incepe prin a adauga in prima pagina dimensiunile dorite, apoi selecteaza firma si modelul dorit. Altfel, poti folosi campul de cautare, unde poti introduce termenul Michelin Pilot Sport 4 si de-abia apoi poti sa-ti alegi dimensiunile dorite, din lista care va fi generata din aceasta cautare. Poti sa si compari calitatile mai multor anvelope. De exemplu, Michelin Pilot Sport 4 compari cu un alt model de la unul din producatorii importanti de anvelope si vei avea intr-o singura pagina toti indicii pe care-i poti analiza. In plus, poti consulta si lista de magazine care comercializeaza modelul de anvelopa dorit, astfel incat poti gasi destul de simplu care este magazinul care iti poate oferi cel mai bun pret Michelin Pilot Sport 4.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 111
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 111
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus