Filtrul cautat

Anvelope 225 45 R17

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


225 45 R17 – o dimensiune pentru clasa de mijloc

Cele mai multe masini sunt din clasa de mijloc, cum ar fi modelele Renault (Megane, Laguna), Audi (A3 și A4), Volvo (S60, V60), etc.pentru care dimensiunea dimensiunea 225 45 R17 este potrivita. Indicele de viteză pentru aceste anvelope (Pkw-Reifen) este, în general, până la 270 km / h sau mai mare.

Anvelope cu latime mare

Cererea mare de dimensiunea 225 45 R17 a crescut semnificativ în ultimii ani, dezvoltatorii se concentrandu-se pe cerințele de calitate ale acestor anvelope. Modelele celor mai importanti producatori, precum și unele cauciucuri mai ieftine din gama buna acvaplanare, în condiții de siguranță de conducere, frânare și rezistența la rularearata valori foarte bune. Dimensiunile de anvelopa 225 45 R17 sunt potrivite pentru toate condițiile de drum vara-iarna si se gasesc într-o mare varietate. Proprietarii de automobile se bucura ( Ganzjahresreifen) de confortul de a utiliza anvelope pentru orice sezon.

O dimensiune care îndeplinește toate criteriile

Timp de mulți ani, ADAC a testat diverse anvelope pentru automobile și apara prin deciziile lor interesele consumatorilor. Dimensiunea 225 45 R17 a fost introdusa în zona de frontieră a acestora și a evaluat modelele cele mai echilibrate și mai bune cu note bune. În categoria anvelope de vară a existat un total de sapte anvelope care au îndeplinit aceste criterii. Comparativ cu alte dimensiuni, acesta are la test un rezultat bun. Câștigătorul testului a fost Pneu ContiSportContact 5. Pe locurile doi și trei, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 m, care a convins în special pe condițiile de drum uscat și Dunlop Sport Maxx RT plasate cu o performanță echilibrată.

Modelele de anvelope cu dimensiunea 225 45 R17 sunt disponibile într-o gamă largă. Posesorii de automobile vor avea posibilitatea de a achiziționa un pneu, care corespunde cu propriile lor idei. Un model cu un consum redus de combustibil (Semperit Speed-Life) sau o variantă, (Michelin Pilot Sport 3care asigura, în condiții de umiditate, o bună aderență. O dimensiune versatila, se bazează în mare parte pe pozitia ei de piata.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 678
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 678
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus