Filtrul cautat

Anvelope Michelin Pilot Sport 3

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Michelin Pilot Sport 3 – anvelopa perfecta pentru limuzine de performanta si masinile sport

Marca Michelin este de mult timp, în întreaga lume, cunoscuta, realizeaza anvelope de înaltă calitate, care pot fi cunoscute în toate privințele. Acest lucru este valabil și pentru Michelin Pilot Sport 3, una dintre multele anvelope de inalta calitate de la Michelin (Reifen aus dem Hause Michelin.)

Drenarea apei îmbunătățită și manevrare excelentă

Milioane de clienți din întreaga lume apreciază calitatea anvelopelor producatorului francez Michelin. Nu e de mirare ca toate modelele pot veni în continuare cu numeroase bune caracteristici de manevrare. Acest lucru este valabil și pentru Michelin Pilot Sport 3, care prin profilele sale speciale, realizeaza divizarea optimala a filmului de apă. Astfel, drenarea apei poate îmbunătățita în continuare și riscul de acvaplanare redus. Distanța de frânare pe carosabilul umed este mai scurtă, de asemenea, asigura o manevrabilitate excelentă, chiar si in curbe. În acest scop, "Anti-Surf-System", care asigura aderenta excelenta chiar și pe umezeala si noroi. Mai mult decât atât, producătorul de anvelope francez, cu Michelin Pilot Sport 3, a dezvoltat o anvelopă de vară (Sommerreifen), care este pentru prima data cu "GREEN X" inscriptionat. Cu aceasta este din nou subliniat faptul ca acest model de anvelopa prietenoasa cu mediul reduce emisiile de CO2 și contribuie la o reducere suplimentară a consumului de combustibil.

Michelin – renumit in lumea largă și recunoscut

Producătorul francez de anvelope, Michelin, poate privi înapoi la cei 120 de ani de istorie de succes. Fondată de doi frați, André si Edouard Michelin în Clermont-Ferrand în 1889, compania a reusit sa se extindă rapid. Acest lucru este, fara indoiala, datorat cercetarii și dezvoltarii neobosite, prin care anvelopele Michelin inglobeaza nenumărate tehnologii inovatoare. Iar succesul dă dreptul companiei: anvelopele de vara Michelin (Michelin Sommerreifen) sunt, intre timp, la toți producătorii europeni de automobile larg răspândite.

Prin tinuta lor excelenta la franare si in curbe, precum și îmbunătățirea în continuare drenajului apei, anvelopele Michelin Pilot Sport 3 , garantează o conducere complet sigura. În plus, la acest nou model, consumul de carburant și emisii CO2 au fost reduse.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 40
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 40
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus