Filtrul cautat

Anvelope Bridgestone

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

ANVELOPE AUTO BRIDGESTONE – TEHNOLOGIE AVANSATĂ ȘI SIGURANȚĂ LA VOLAN

Când cumperi cauciucuri Bridgestone faci mai degrabă o investiție într-o componentă esențială a mașinii tale. Producătorul se mândrește cu o filosofie care implică dedicarea resurselor din producție către scopul de a susține șoferii, pentru o experiență mai sigură și confortabilă la volan.

Atunci când cauți cea mai bună anvelopă cu care să-ți echipezi mașina, cu siguranță ai nevoie și ești interesat să faci cel mai bun deal, cum este cazul unor anvelope Bridgestone ieftine. O pereche de Bridgestone cauciucuri preturi bune îți oferă foarte multe beneficii, începând cu garanția mărcii – ai de-a face cu un producător cunoscut ca fiind printre liderii industriei de anvelope, și din punct de vedere al tehnologiei din procesul de fabricație.

ALEGE BRIDGESTONE PENTRU CĂLĂTORII QUALITY CU MAȘINA

Când ai pneuri Bridgestone sau Bridgestone anvelope pret bun, beneficiezi de produse care au fost produse special pentru siguranța mașinii tale. Calitatea anvelopelor este demonstrată și de faptul că Bridgestone livrează echipament oficial pentru mărci de top din industria de mașini – BMW, Citroen, Ford, General Motors, Mercedes, Porsche și grupul Volkswagen. Pret anvelope Bridgestone reflectă atât calitatea cât și tehnologia care este prezentă în fabricarea cauciucurilor, compania fiind activă și pe piața de motociclete, și deci având mai multă experiență. Tehnologia inovatoare Bridgestone oferă cauciucului capacitatea de a se adapta oricărei condiții meteo dar și o aderență superioară pe carosabil umed.

BRIDGESTONE CAUCIUCURI PRET COMPETITIV VS. CALITATE DEMONSTRATĂ

Apariția anvelopelor Bridgestone de tip Run Flat a schimbat mult conceptul de rezistență și siguranță, pentru orice șofer. Dat fiind faptul că practic nu mai ai nevoie de o roată de rezervă sau de cric, se pare că inclusiv producătorii de mașini beneficiază de o mai mare flexibilitate în ceea ce privește procesul de design al unei mașini, putând folosi spațiul care era destinat roții de rezervă pentru altceva.

Comparativ cu un cauciuc normal, dacă se întâmplă ca anvelopele RunFlat să fie găurite, chiar dacă aerul din roată iese, anvelopa continuă să susțină greutatea mașinii datorită umerilor întăriți. Un factor care a contribuit pozitiv la costul unui cauciuc Bridgestone și care asigură șoferii că pot sta liniștiți atunci când fac pană – echipând mașina cu cauciucuri Bridgestone RunFlat, pot conduce până la 80 de kilometri, cu o viteză maximă de 80 de kilometri, pentru a ajunge la cel mai apropiat atelier auto.

ANVELOPE ALL-SEASON – PERFORMANȚĂ, NU COMPROMIS

Anvelopele all season de la Bridgestone sunt printre cele mai bune de pe piață, la un preț competitiv. Dacă alegi aceste cauciucuri Bridgestone, ai de-a face cu o capacitate bună de rezistență și funcționare, chiar și pe vreme foarte rece. Mai mult, avantajul este și al unui nivel de zgomot redus și un excelent nivel de performanță, păstrat prin intermediul unei continue dezvoltări de produs.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 2682
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 2682
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus