Filtrul cautat

Anvelope auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Compară prețuri și alege din cele mai bune auto anvelope!

Vrei cauciucuri auto noi? Ai la dispoziție 21 000 de tipuri de cauciucuri auto ieftine – introduci specificațiile, compari prețuri iar în câteva zile ai mașina echipată cu noile anvelope. În plus, îți oferim anvelope numai de la producători de top: Pirelli, Continental, Bridgestone, Hankook, Michelin, Yokohama, Dunlop, Nankang sau Falken.

Vară/ iarnă sau tot anul?

Ambele tipuri de anvelope au avantajele lor, și dezavantajele care vin la pachet cu decizia luată. Atunci când vorbim de pneuri auto pentru mașini personale, pentru mulți șoferi, totul depinde de preț. Însă există o diferență mare între prețul imediat și prețul pe termen lung – în cazul unor anumite obiceiuri de șofat, în cazul unei greutăți mai mari a mașinii sau a unui estimat de rulaj mai mare decât media, anvelopele nepotrivite pot veni cu cheltuieli mai mari, în timp.

Atunci când cauți anvelope auto preț mic, pe termen lung cele all season pot fi o variantă foarte bună pentru tine – acestea sunt un compromis între cele de iarnă și cele de vară și vor asigura o aderență suficientă pe zăpadă și o rezistență la căldura verii. În același timp, performanțele în ambele anotimpuri au șanse să fie mediocre. În parametrii optimi, dar la mijloc. Adică e posibil să nu te poți bucura 100% de condusul mașinii, ci să fii nevoit sa îți adaptezi stilul la acest tip de echipare. Acest tip de anvelopă are însă performanțe reduse, comparat cu cele de vară, mai ales în ceea ce privește virajul rapid și temperaturile înalte. Avantajul extrem de important, pentru care majoritatea șoferilor care aleg anvelope mașină all season, este reprezentat de faptul că nu vei mai avea nevoie să schimbi toamna și primăvara anvelopele. Dar, acest lucru nu înseamnă că orice cauciucuri mașină all season sunt potrivite mașinii tale și obiceiurilor tale de condus sau kilometrajului pe care-l faci într-un an.

Anvelopele de iarnă sunt gândite, încă din faza de proiectare și producție, pentru a face față condițiilor mai dificile – condiții de iarnă, gheață, noroi sau polei. Pentru clima României, ambele tipuri de anvelope mașină sunt acceptate, însă trebuie să te gândești dacă în zona în care locuiești și conduci există șanse de fenomene meteo mai intense sau ieșite din comun, pe timp de iarnă. Compoziția cauciucurilor de iarnă reprezintă un alt avantaj, pentru că aceste anvelope își vor păstra suplețea și la sub 7 grade Celsius. Adică aderență sporită la frig, pe orice suprafață ar rula. De obicei, dacă te interesează anvelope auto ieftine, trebuie să știi că în cele mai multe cazuri anvelopele de iarnă sunt mai scumpe decât cele de vară și mai ieftine decât cele all season. Un calcul corect a valorii acestui tip de anvelope mașină trebuie însă făcut având în vedere consumul de benzină (ex. La o frânare corectă, vei consuma mai puțină benzină) optim, și nevoile tale ca șofer – câți kilometri conduci într-un an și cum (de exemplu, dacă ești obișnuit să conduci cu viteză mare, există șanse să uzezi anvelopele mai repede și de aceea ar fi de preferat anvelopele dedicate anotimpului).

Anvelope auto – preț bun

Pe euro-cauciucuri.com găsești cauciucuri auto ieftine fiindcă poți compara prețurile oferite de diverse magazine online și poți alege acele anvelope auto ieftine care sunt perfecte pentru echiparea mașinii tale. Intră și verifică oferta de anvelope, folosind filtrele de căutare!

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 30802
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 30802
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus