Filtrul cautat

Anvelope Tigar

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

Anvelope Tigar

Producătorul de anvelope sârb Tigar are o istorie care începe în 1935 și s-a ocupat inițial de produse din cauciuc. Între timp, prin păstrarea standardelor înalte în cee ace privește producția, a devenit una din cele mai populare companii producătoare de anvelope din lume. Compania a lansat două categorii de brand, fiecare cu o variatete mare de cauciucuri tigar.

PERFORMANȚĂ SPORITĂ PENTRU VARĂ

Această categorie include anvelope Tigar Prima, Tigar Sigura, Tigar Syneris.

ANVELOPE AUTO TIGAR PRIMA

Aceste cauciucuri Tigar au o aderență foarte bună pe asfalt uscat, însă cea umedă este la un nivel mediu. Cauciucurile din această categorie au o durabilitate crescută, cu un mic dezavantaj în ceea ce privește confortul însă foarte bune pe timp de vară, pe drum uscat.

CAUCIUCURI TIGAR SIGURA

Cu un nivel de zgomot minim, aceste tigar anvelope pret bun îți vor aduce confort sporit la volan, dar și o aderență bună pe drum umed. Eficiența la nivel de consum de combustibil este medie, iar avantajul principal este reprezentat de tracțiunea pe șoseaua umedă și de o bună eliminare a apei, datorită specificităților din design.

ANVELOPELE TIGAR SYNERIS

Dacă consulți o listă cu mai multe tigar cauciucuri preturi bune, vei observa că pentru această categorie, beneficiile țin de tracțiunea remarcabilă pe asfalt uscat dar și aderența optimă pe drum umed. Cauciucurile Tigar Syneris mai vin cu o rezistență peste medie, deci vei economisi pe termen lung și cu un nivel de zgomot confortabil, de la 70 la 72 dB.

TOURING SUMMER

Anvelope Tigar Hitris

O categorie de tigar cauciucuri pret bun care acoperă, ca și trăsături sau beneficii, o tracțiune excelentă pe umed și o aderență superioară în aceste condiții, dar și o siguranță crescută pentru șofer. Aceste anvelope Tigar au un zgomot de rulare de 70 dB, deci un confort ridicat.

ISTORICUL TIGAR

Printre punctele cheie din istoria companiei producătoare de anvelope Tigar, se numără startul la producția de anvelope, în 1959 (după ce, din 1935, compania se specializase în fabricarea produselor și încălțămintei de cauciuc) și asocierea în 1974 cu unul din principalii producători de atunci – BFGoodrich (noile produse necesitau pe de o parte o investiție mare dar și cunoștințele tehnice necesare) și apoi înființarea unei societăți mixte. În 2001, urmează un nou acord de societate mixtă, de această dată între Tigar și Michelin care a dus la următorul pas, din 2007, când Michelin a devenit proprietarul majoritar al Tigar MH, iar compania și-a schimbat numele în Tigar Tyres. Tigar MH a primit de la compania mamă dreptul de a folosi marca pentru comercializarea de anvelope. Tigar AD folosește numele brandului pentru pantofi și cizme din cauciuc, vopsea, adezivi, produse din cauciuc destinate domeniilor tehnice, etc.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE TIGAR IEFTINE?

Atunci când alegi Tigar pentru anvelope, ai de-a face cu un brand european puternic, cu o ofertă bogată de cauciucuri de vară/iarnă inclusiv pentru turisme și camionete. Sunt anvelope tigar pret atractiv, dacă analizezi cu atenție ceea ce îți oferă produsul și identifici nevoile tale specifice, conform stilului tău de condus, regiunii în care conduci cel mai des (condițiile meteo regionale) și tipului de drum pe care mergi de obicei. Poți găsi pneuri tigar și pret anvelope tigar care să corespundă bugetului tău dacă folosești comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 376
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 376
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus