Filtrul cautat

Anvelope Continental EcoContact 6

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Cauciucuri Continental Ecocontact 6

Daca te-ai hotarat la modelul de anvelope Continental Ecocontact 6, trebuie sa stii ca producatorul german de anvelope promite un randament kilometric mai mare cu 20% fata de varianta de anvelope anterioara, Ecocontact 5. In plus, o pereche de anvelope Ecocontact 6 Continental are si o rezistenta la sculare mai mica cu 15% fata de modelul 5. Continental Ecocontact 6 pret este justificat atat de inovatiile tehnologice din procesul de fabricatie, cat si de imbunatatirile fata de variantele anterioare (la nivel de longevitate kilometrica, rezistenta la rulare, manevrabilitate si distante de franare pe uscat si umed).

Noul compus de cauciuc din compozitia unei anvelope Continental Ecocontact 6 pret bun este numit GreenChili 2.0 – pe scurt, este vorba de o distributie optimizata la nivelul componentelor chimice din anvelopa, ceea ce impiedica deformarea cauciucului si are un impact bun asupra rezistentei la rulare.

Imbunatatiri au fost aduse si la designul benzii de rulare – in functie de dimensiune, poate avea de la 3 pana la 5 nervuri pe lungime, realizate intr-un raport care sa reduca riscul de aparitie al acvaplanarii. Pe uscat, performanta este oferita de geometria benzii de rulare, mai exact a colturilor sale rotunjite, pentru a creste aderenta si precizia pe carosabil uscat.

Cum gasesti cel mai bun pret Continental Ecocontact 6?

Soferii cumpara Continental Ecocontact 6 datorita promisiunii Continental de imbunatati rezistenta la rulare, consumul de combustibil si emisiile poluante.

Daca folosesti euro-cauciucuri, poti sa compari Continental Ecocontact 6 compari cu alte modele, astfel incat sa alegi acea marca si acel model care te va sustine cel mai mult la volanul masinii tale. Inainte de a-ti alege efectiv marca si modelul de anvelopa, e recomandat sa faci o scurta lista cu functionalitatile de care ai absoluta nevoie, in functie de stilul tau de condus. Variabilele precum distanta de franare, viteza cu care mergi mai des, tipul de drum pe care circuli cu masina si chiar si conditiile meteo din regiunea in care locuiesti sunt importante pentru a stabili trasaturile importante, de care ai nevoie de la o anvelopa.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 213
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 213
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus