Filtrul cautat

Anvelope Hankook

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

CAUCIUCURI HANKOOK

Poate că brandul Hankook nu este neapărat un nume extrem de popular printre șoferi, însă avem de-a face cu o companie care a devenit în timp, formidabilă, la nivelul global de producție de anvelope.

Istoria companiei începe în 1941, în Coreea, sub numele Chosun Tyre Company iar de curând și-a deschis o nouă filială (birouri și fabrică) în nordul Americii, în Tenessee. Grupul este consideral al șaptelea brand de producători de anvelope din lume și unul din cele care se dezvoltă cel mai rapid. Recunoscute pentru inovație, anvelope auto Hankook sunt anvelope de calitate superioară. Compania produce anvelope radiale de înaltă performanță pentru mașini personale, camioane, SUV-uri dar și camioane, autobuze sau mașini de curse. În ceea ce privește inovația, cauciucuri Hankook au devenit cunoscute datorită modelelor radiale și anvelopelor cu pliuri oblice. Hankook anvelope se găsesc în peste 170 de țări, compania are aproximativ 14 000 de angajați, peste 20 de filiale și cinci centre de dezvoltare. Este furnizor al German Touring Car Championship, un circuit extrem de popular pe întregul glob. Trăsăturile cu care hankook cauciucuri și-au câștigat reputația bună la nivel global includ și aderența foarte bună pe suprafețe umede sau cu polei, noi tipuri de striații de pe suprafața de contact care asigură o stabilitate crescută chiar și la viteze mai mari și un tren de rulare perfect adaptat la foarte multe stiluri de a conduce.

ANVELOPE HANKOOK PENTRU MAȘINI DE PASAGERI

Această categorie include hankook anvelope pret bun, cu diferite trăsături la nivel de produs, care trebuie analizate în funcție de nevoile tale ca șofer.

  • Optimo 4S – un all season care oferă tracțiune bună și pe uscat și pe drum umed, cu o rezistență bună la acvaplanare.
  • Ventus S1 evo² - o bună rezistența la rulare, ajută la controlul virajelor și are performanțe bune pe umed și uscat
  • Kinergy eco – confort ridicat și o eficiență excelentă a consumului de carburant
  • Ventus Prime2 – performanță bună datorită tehnologiei GripTech, o bună manevrabilitate pe drum umed și performanțe la nivel de frânare
  • Ventus S1 evo – durabilitate îmbunătățită, contact cu drumul optimizat, pentru creșterea manevrabilității atât pe drum uscat cât și pe suprafețe umede, risc minim de acvaplanare și stabilitate bună.
  • Ventus V12 evo – Hankook cauciucuri pret care reflectă o performanță ridicată – control bun, distanță mica de frânare, confort ridicat chiar și atunci când mergi cu viteză.
  • Ventus R-S2 – contact bun cu drumul, pentru tracțiune îmbunătățită pe uscat și un design al suprafeței care elimină rapid apa
  • Optimo K715 – de ajutor pentru mașinile compacte, oferă confort mai bun și manevrabilitate ridicată
  • Optimo K415 – oferă manevrabilitate și o bună capacitate de frânare

CAUCIUCURI HANKOOK PENTRU SUV-uri ȘI 4x4

Printre produsele Hankook anvelope pret bun pentru aceste tipuri de vehicule, se numără Ventus S1 evo (pentru SUV-uri grele și rapide, frânare bună și confort crescut), Ventus ST (dedicate SUV-urilor de lux, rezistente și cu un nivel de zgomot redus), Dynapro ATM (all terrain, pentru vehicule 4X4 cu aderență sporită și capacitate de accelerație pe orice tip de suprafață), Dynapro i*cept (hankook anvelope preț bun care oferă tracțiune superioară și aderență chiar și pe drum înghețat sau cu zăpadă) și Dynapro MT (anvelope hankook pret care garantează aderență chiar și pe noroi sau nisip, forță de tracțiune superioară și calitate îmbunătățită)

ALTE TIPURI DE HANKOOK CAUCIUCURI

Mai există anvelope de la același producător care sunt destinate dubelor, camionetelor (cum ar fi Vantra LT RA18 M+S, Radial RA08, Radial RA14, Radial RA10, cele de iarnă RW06 sau DH03) dar și Hankook cauciucuri preturi corecte pentru camioane și autobuze – AH15, SmartControl AW02, Radial AH11, TL20 e-cube Blue, AL10+e-cube MAX, TL10+ e-cube MAX, TH22 sau AU03.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE HANKOOK IEFTINE?

Atunci când vrei să-ți iei anvelope noi, și cauți hankook cauciucuri preturi mici, e important, înainte să analizezi oferta prin comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri, să stabilești foarte clar care sunt nevoile tale ca și șofer. Asta înseamnă că este cel mai bine să cauți anvelope hankook pret care să reflecte acele calități care să te ajute cel mai mult la drum, în funcție de obiceiurile tale de condus. Este tentant să alegi hankook cauciucuri preturi foarte mici, însă pe termen lung, poți cheltui mai mult dacă nu iei această decizie foarte bine adaptat la felul în care conduci – cum obișnuiești să pui frânele, pe unde (regiunea și deci condițiile meteo) conduci, viteza cu care conduci cel mai des (diferențe majore de nevoie între un șofer care călătorește mult pe autostradă și un șofer care conduce mai mult prin oraș). Deci, pret anvelope hankook sau pneuri hankook trebuie întotdeauna să fie un criteriu, dar care să reflecte bine și nevoile tale și ale mașinii tale.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 2367
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 2367
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus