Filtrul cautat

Anvelope Debica

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

ANVELOPE AUTO DEBICA

Debica este astăzi o marcă Goodyear și are toate trăsăturile unui produs al acestei companii. Cea mai bună parte este că poți găsi și cumpăra online anvelope ieftine Debica, ceea ce înseamnă că ai la dispoziție ce e mai bun din ambele companii. Oferta Debica anvelope pret mic este dedicată mașinilor de pasageri iar acestea sunt gândite astfel încât să ofere oricărui șofer stabilitate și economie. Producătorul de cauciucuri Debica mai oferă și anvelope pentru vehicule comerciale, camioane, mașini off road, cauciucuri pentru utilaje agricole dar și alte produse asociate industriei de anvelope.

CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE DIN ISTORIA ANVELOPE DEBICA

Compania își începe istoria în 1937, o dată cu decizia guvernului polonez de a construi o regiune industrială puternică, una din cele mai importante decizii economice ale istoriei țării, din perioada dintre cele două războaie mondiale. Planurile au inclus și o fabrică care să producă cauciuc sintetic, anvelope și vopseluri, în regiunea sub-Carpaților. Planurile au fost făcute de un inginer american, cu ajutorul și susținerea unui manager de construcții polonez, iar fabrica a fost construită în Poznan. Un an mai târziu, o hală de producție de aproape 60 000 de metri cubi era gata să înceapă lucrul.

Fabrica, un eveniment pentru întreaga țară, avea în 1939 aproape 300 de lucrători, 16 ingineri care lucrau cu cele mai moderne mașinării ale timpului pentru a produce aproximativ 350 de anvelope pe zi, iar mai apoi chiar 600 de anvelope zilnic.

Dezvoltarea fabricii a fost oprită, o dată cu începerea celui de-al doilea război mondial. Fabrica a fost vândută – anvelopele Stomil și fabrica Debica către Continental Gummiwerke AG din Hanovra și a început să funcționeze sub numele german de Posener Gummiwerke.

După război, fabrica și-a recăpătat numele și forța, după ce și-a refăcut numărul de utilaje și capacitatea de producție dinainte de război. În 1960, a început și producția de anvelope pentru biciclete și s-au deschis primele centre de cercetare și dezvoltare. Urmează, în istoria pneuri Debica, un nou capitol – deschiderea unei noi fabrici în 1986, care se ocupa cu produsele dedicate utilajelor grele sau agricole. Fabrica a angajat 700 de oameni, care produceau 800 000 de anvelope anual.

Astăzi, dacă vrei anvelope ieftine Debica, vei beneficia de semnătura Goodyear în design-ul produsului, fabrica Debica fiind cel mai mare centru de producție Goodyear din Europa. Debica cauciucuri pret mic nu sunt singurele produse la Poznan, unde se mai lucrează la cauciucuri Goodyear, Dunlop, Fulda sau Sava.

CUM GĂSEȘTI CEL MAI BUN PRET ANVELOPE DEBICA

Dacă vrei să cumperi anvelope Debica ieftine, trebuie doar să folosești comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri. Introduci dimensiunile de cauciuc care poate fi echipat pe mașina ta, alegi din listă acele produse care îți plac cel mai mult și apoi intri în comparatorul de prețuri al site-ului. Acolo poți analiza Debica anvelope pret însă și calitățile, comparativ, la produsele pe care le-ai selectat anterior.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 274
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 274
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus