Filtrul cautat

Anvelope 205 55 R16

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


205 55 R16 – marimea corecta pentru autoturisme din clasa mijlocoe si mare

Dimensiunea anvelopei 205 55 R16 este o versiune sportiva a anvelopei obisnuite 205 (205er-Reifen,), ea găsește în special la masini mai mari, mijlocii și limuzine de familie. Anvelopele de această dimensiune, de obicei, oferă o gamă echilibrată de servicii, dar chiar și aici există specialiști.

Pachet convingător global = practic masiv

Doar un singur pneu care asigură cele mai bune caracteristici se poate afirma în această clasă. Anvelope de dimensiunea 205 55 R16 trebuie să aducă în mod constant puterea deplină si, chiar în situații extreme, au rezerve suficiente de siguranță la viteze mari. Vehiculele de mari dimensiuni și grele sunt o provocare deosebită pentru realizarea unei anvelope. În plus față de caracteristicile bune de accelerare și frânare dimensiunile (Sommerreifen dieser Dimension) sunt decisive mai ales in conditii de umiditate fiind crucială. Dar si confortul in conducere și consumul de combustibil joacă un rol important în alegerea anvelopei potrivire. Punerea în aplicarea tuturor acestor aspecte prezintă o provocare pentru producători. Astazi e vorba doar de producatorii ci si de furnizorii din segmentul de buget redus, cum ar fi Toyo sau Kumho..

Anvelopele de vara- teste ADAC

ADAC a testat o serie cunoscuta de anvelope de vară de mărimea 205 55 R16 (ADAC test anvelope de vara 2012) si vine cu rezultate revelatoare. Dintr-un total de 15 anvelope la testul (Reifen im Test) s-au remarcat doar cinci, sau aproximativ o treime, care au castigat cu adevarat. Multe anvelope au aratat punctele lor slabe, în special pe suprafețe umede. Exact această caracteristică separă întotdeauna la anvelopele de vara grâul de neghina.

În conformitate cu câștigătorii actualei testari (aktuellen Testsiegern), fiecare model este foarte individualizat: de exempl der Opti Grip von Goodyear, oferă caracteristici semnificativ mai bune decât celelalte concurente la uzură, Pirelli Cinturato P7 arata un nivel de zgomot extrem de redus. Când vine vorba de consumul de carburant, straluceste Hankook Kinergy Eco. Concluzie: Se pot păstra mai departe multe modele in buget, acestea sunt modelele din clasa premium, chiar daca apar în unele zone.

Anvelopele cu dimensiunile 205 55 R16 pot fi găsite în principal la mașini mari si mijlocii. Cerințele de performanță sunt în general mai mari decât la mașini mici, la acest segment. Echilibrul este un criteriu important. Cu toate acestea, de multe ori caracteristicile individuale remarcabile ale unei anvelope decid cumpărarea.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 860
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 860
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus