Filtrul cautat

Anvelope Michelin Primacy 3

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Michelin Primacy 3 – anvelopa de inalta performanta convingatoare

Nenumarati producători de autovehicule sunt deja convinși: Michelin Primacy 3 este predecesorul popularei serii Primacycare nu sunt în nici un fel inferioare. În plus, aceasta anvelopa Michelin (Pneu von Michelin), cu utilizare indelungata, cu distanțe de frânare scurte și durată lungă de viață, a convins.

Kilometraj mare si stabilitatemare in conducere

Anvelopele Michelin inspira demult automobiliștii din întreaga lume. In ceea ce priveste Michelin Primacy 3acest lucru sigur nu se va schimba, pentru ca se poate lăuda deja ca mai mult de 100 de producători opteazapentru aceasta piesa originala. Si au un motiv bun: această anvelopă, de înaltă performanță,are o distanță scurta de frânare chiar și pe carosabil umed și este, de asemenea, foarte durabila. În plus, anvelopa de vară (Sommerreifen) este prevăzută cu un model special al benzii de rulare, care asigură o distribuție optimă a presiunii pe fiecare milimetru patrat. Acest lucru este asigurat prin materialul extrem de stabil și presiunea uniform distribuită pe întreaga lățime a benzii de rulare. În combinație cu compoundul de inalta calitate silica, asigura anvelope foarte robuste, care pot fi utilizate în siguranță chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

Michelin Primacy 3 combină calitatea cu inovația

Omuletul Michelin este bine cunoscut nu numai de proprietarii de autovehicule din întreaga lume. Anvelopele de înaltă calitate ale producătorului francez au fost mult timp produsele cele mai bine vandute din lume și încă se bucură de o popularitate nediminuata. Nu e de mirare, toate modelele Concernului infiintat in 1889, sunt de înaltă calitate și performanță optimă confirmate de noi si noi teste.De multa vreme compania din Franța produce, pe lângă anvelope pentru autoturisme, și modele pentru camioane (LKW), pentru motorsport și pentru avioane.

Michelin Primacy 3 este deja anvelopa de inalta performanta preferata de cei mai mari producători de autovehicule. Pentru un bun motiv, deoarece cu profilul special albenzii de rulare de înaltă performanță si durabilitate, Michelin Primacy 3 oferă performanțe optime în toate privințele.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 64
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 64
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus