Alăturați-vă Programului de afiliere Euro-cauciucuri.com

Ai un website despre produse auto și ai vrea să câștigi mai mult din promovarea produselor conexe ? Atunci, programul de marketing afiliat al euro-cauciucuri este pentru tine !

Cum să devii partener afiliat euro-cauciucuri.com:

Aplică acum pentru programul nostru de afiliere prin rețelele de marketing afiliat Belboon, Adtraction sau Awin și începi să câștigi imediat! Îți oferim comisioane mari la vânzări și lead-uri. Aplicarea și participarea la programul nostru de afiliere sunt gratuite.

Alege rețeaua prin care preferi să lucrezi:

1. Integrează materiale publicitare:

Euro-cauciucuri.com îți oferă multe materiale publicitare, simplu de integrat în website-ul tău. Materialele noastre includ bannere, link-uri text și câmpuri de căutare de anvelope (disponibile și în varianta « white label » adică fără logo-ul website-ului euro-cauciucuri) și feed-uri de produse. Există o variantă potrivită pentru orice website! Poți integra aceste tipuri de materiale publicitare chiar și în newsletter-ul tău, pentru a-ți crește comisionul de afiliere.

2. Generează vânzări:

O dată ce un vizitator al website-ului tău a dat click pe materialul publicitar integrat, acesta va fi redirecționat către site-ul Euro-cauciucuri.com. Tu primești un comision atractiv, pentru orice achiziție de pe site-ul nostru de către un vizitator care vine de pe website-ul tău. (Comisionul este calculat în funcție de valoarea netă a comenzii, excluzând TVA-ul și livrarea) Mai câștigi și un comision per lead, atunci când un vizitator dă click pe butoanele albastre care îl redirecționează către site-urile partenere.

3. Colectează comisioanele:

Poți colecta comisioane semnificative, chiar și cu doar câteva vânzări pe lună :

O valoare medie a unei comenzi pentru anvelope este aproximativ 200 – 400 €, excluzând TVA-ul și livrarea.

In sus