Filtrul cautat

Anvelope 225 50 R17

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Ceea ce trebuie sa stii despre modelele de anvelope 225 50 r17

Daca esti in cautarea unor anvelope 225 50 17, probabil e important sa verifici toate preturile disponibile pe piata. Atunci cand ai in vedere achizitia acestora de la furnizori cu magazine online, poti folosi comparatorul de preturi de pe euro-cauciucuri, ca sa 225 50 r17 compari variantele de anvelope. Bineinteles, in comparatorul de preturi e bine sa introduci si ce varianta de cauciucuri 225 50 17 vrei sa achizitionezi – r17 225 x 50 all season, 225 50 r17 de vara sau 225x50 r17 pentru iarna.

Dupa cum probabil stii deja, exista foarte multe marci care produc acest tip de dimensiune de cauciucuri 225 50 r17 – fiecare avand un anumite specific ce tine de calitati ale anvelopei – compusi speciali de cauciuc, un anumit design al anvelopei sau tehnologii moderne implicate in procesul de fabricatie, care rezulta in diverse beneficii pentru sofer.

Cum gasesti cele mai bune anvelope 225 r17 50

In primul rand, recomandarea este sa identifici si sa pornesti de la ceea ce iti e cu adevarat necesar in termeni de functionalitate si beneficii la volan. Fa o lista cu obiceiurile tale atunci cand conduci (ex. daca accelerezi rapid sau gradual, daca obisnuiesti sa conduci mai sportiv ) inclusiv tipul de drum pe care circuli cel mai des. Din aceste obiceiuri deriva cele mai importante trasaturi ale viitoarei tale anvelope. De exemplu, daca in 90% din timp obisnuiesti sa circuli in interiorul orasului, nici viteza nu poate fi foarte mare. Caz in care nu ai neaparat nevoie de o anvelopa care sa sustina o viteza pe care ai putea-o adopta doar pe autostrada, ci iti e necesar un nivel mic de zgomot, o aderenta si o rezistenta la rulare bune si un ajutor la economia de combustibil. Este ideal sa ai foarte clar aceasta lista cu prioritati, ce ai nevoie de la noile tale anvelope si de-abia apoi sa identifici marca potrivita si furnizorul care ofera 225 50 r17 pret optim relativ la timpul de livrare, trasaturile modelului etc.

Marca pe care o alegi este si ea importanta, dar este esential sa pornesti si de la un buget pe care-l ai disponibil si sa nu te indepartezi prea mult. Studiaza review-urile online si rezultatele testelor realizate de diferitele reviste de profil pentru modelele de anvelope pe care le ai in vedere. Ai putea avea supriza ca si marci mai putin cunoscute sa fi obtinut rezultate decente la acest tip de testari.

Pe euro-cauciucuri ai la dispozitie foarte multe oferte, de la vanzatorii de top de anvelope si accesorii auto prezenti in mediul online. E bine sa le urmaresti activitatea si daca au sau nu promotii – e posibil uneori sa prinzi diferite campanii de reducere sau sa ai la dispozitie tot felul de alte avantaje (cum ar fi transportul gratuit daca sunt indeplinite anumite conditii in comanda). Pentru o usurinta mai mare referitoare la montaj, discuta cu atelierul auto la care mergi de obicei si intreaba-i daca pot primi ei direct anvelopele trimise prin curier.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 579
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 579
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus