Filtrul cautat

Anvelope Nexen

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

CAUCIUCURI NEXEN – TEHNOLOGIA VIITORULUI, DISPONIBILĂ ACUM

Fiecare mașină are propriile caracteristici, ceea ce înseamnă că anvelopele care sunt echipate sunt foarte importante în a influența diferite niveluri de performanță. Bazându-se pe acest principiu, productorul și-a concentrat cercetarea dar și programele de dezvoltare și producție de anvelope auto Nexen pe ideea de performanță cât mai înaltă.

De exemplu, modelul de Nexen anvelope N6000, special gândite și realizate pentru performanțe ultra-high, pe timp de vară. Cu un profil în formă de V, vorbim de o anvelopă care livrează o forță de tracțiune excelentă chiar și atunci când mergi cu o viteză mare.

Ca și principiu, cu cât mai multă suprafață a anvelopei este lipită de asfalt în timpul mersului, cu atât mai bună manevrabilitatea și stabilitatea mașinii. Și ăsta e unul din secretele cauciucului Nexen –N Blue Eco, o anvelopă de vară destinată mașinilor de pasageri. Mai mult, pe lângă performanțele înalte din acest punct de vedere, este o anvelopă cu un zgomot scăzut la rulare și cu îmbunătățiri în ceea ce privește economia de combustibil. Un alt feature al acestui model este faptul că se comportă într-un mod impresionant atunci când e vorba de frânarea din scurt.

Un alt exemplu de la Nexen - de această dată o anvelopă de iarnă numită Winguard Snow G WH2, un exemplu de nexen cauciucuri pret bun cu foarte multe calități – acest cauciucu îmbunătățește performanțele mașinilor de pasageri pe orice tip de drum, fie el umed sau acoperit de zăpadă.

Pentru cei mai mulți consumatori, alegerea unui cauciucu nou depinde de buget. Găsești anvelope nexen ieftine, dar trebuie să pui în balanță atât nevoile tale specifice ca șofer (stilul de condus, drumurile pe care mergi de obicei și viteza pe care o ai cel mai des) și criterii importante precum siguranța la volan, calitatea, tehnologia implementată în producție. Un alt exemplu care poate îndeplini cu brio toate nevoile de acest tip este Nexen N’Fera SU1, o anvelopă atât de puțin zgomotoasă încât vei avea maximul de confort la volan și un model cu o excelentă stabilitate, lucru datorat în întregime implicării celor mai noi tehnologii din producția de cauciucuri auto.

PRET ANVELOPE NEXEN – CUM COMPARI ȘI GĂSEȘTI CEL MAI BUN PRET?

Cu mai mult de 70 de ani de experiență în dezvoltarea și producția unor anvelope calitative, Nexen e un brand care a crescut într-un mod impresionant în ultimii 18 ani. Piețe noi pe care brandul s-a dezvoltat într-un ritm destul de rapid, prețul abordabil (anvelope nexen pret sunt relativ ieftine pentru calitatea pe care o oferă) și un standard ridicat în ceea ce privește calitatea sunt dovezi clare ale acestei creșteri.

Dacă vrei să analizezi nexen cauciucuri preturi oferite de mai mulți comercianți, poți folosi cu încredere comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri. Procesul este foarte simplu – alegi dimensiunile potrivite de anvelope pentru mașina ta, apoi găsești lista cu tipurile de produse conform căutării. La fiecare tip de produs, vei descoperi doi, trei sau mai mulți vânzători online care oferă anvelopa respectivă – poți studia oferta lor și vei afla destul de rapid care e cel mai bun preț pentru cauciucurile pe care le vrei.

NEXEN ANVELOPE PRET FOARTE BUN

Nexen este o companie coreană premiată de mai multe ori pentru capacitatea de inovație al anvelopelor. Nexen cauciucuri preturi vor fi și ele pe placul tău – tracțiunea ridicată, zgomotul redus la rulare și alte calități ale produsului fiind performante – marginile cu design special, pentru eliminarea apei, performanțele excelente de frânare și de manevrare chiar și în situații dificile cum este acvaplanarea, te vor convinge cu siguranță.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1577
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 1577
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus