Filtrul cautat

Anvelope de vară pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Oferte anvelope vară – alegi din peste 14 000 de produse de top!

Pe euro-cauciucuri.com, ai la dispoziție cele mai tari anvelope vară compari prețurile și în câteva zile, îți echipezi mașina cu anvelope vara noi! Folosind filtrele de search, introduci caracteristicile anvelopelor, alegi producătorul, intervalul de preț și apoi compari ofertele mai multor selleri online până găsești cel mai bun produs pentru tine, la cel mai mic preț.

Ceea ce trebuie să știi pentru a alege anvelopele de vară perfecte

Diferențele dintre anvelopele de iarnă și cele de vară încep de la compoziția acestora. Compoziția și design-ul unei anvelope de iarnă va avea, pe timp de vară, efecte care pot fi nedorite – de exemplu, distanța de frânare pe care o vei obține cu anvelopele de iarnă pe timp cald este mult mai mare. O altă informație relevantă este faptul că, tot din fabricație, anvelopa de vară este fabricată dintr-un compus de cauciuc mult mai dur (comparativ cu cele de iarnă sau all season), un compus care asigură o aderență potrivită temperaturii (peste 7 grade Celsius), pe toate tipurile de carosabil (umed, uscat, etc.), inclusiv atunci când acesta este încins și poate ajunge către 60 de grade.

Un studiu recent al unui producător de anvelope arată că doi șoferi din trei merg tot anul cu același tip de anvelopă. Un experiment foarte simplu îți va demonstra cât de importantă este uzura anvelopelor, dacă le folosești în sezonul nepotrivit – atunci când ai încă echipate anvelopele de iarnă și afară este cald, învârte volanul de câteva ori atunci când stai pe loc. Vei observa că ai lăsat pe asfalt urme de cauciuc. Este doar unul din exemplele care demonstrează ceea ce riști atunci când folosești anvelopele nepotrivite. Cât despre bătaia de cap din momentul achiziției anvelopei și a echipării pe mașină, dacă achiziționezi anvelope vară online, totul este mult mai simplu și mai eficient (mai ales atunci când ești atent după preț anvelope vară).

Anvelopele îmbătrânesc, indiferent dacă sunt folosite sau nu, fiind influențate de temperatură, întreținere, condițiile de depozitare sau utilizare, sarcină, viteză, presiune dar chiar și stilul de condus (un exemplu ar fi felul în care frânezi – dacă conduci preventiv și frânezi din timp, anvelopele vor fi mai puțin uzate decât dacă te-ai obișnuit să frânezi din scurt, caz în care uzura este mai accentuată). Deși nu poate fi stabilită cu precizie o perioadă de timp după care anvelopele trebuie înlocuite, se consideră că după 5 ani de folosire, este necesar să analizezi în detaliu starea anvelopelor tale. Fiecare producător oferă câteva indicii referitoare la durata de viață a cauciucului, indicii bazate pe studii, pe care este bine să le ai în vedere.

Cum găsești online anvelope vară preț vs. nevoi?

Bineînțeles, orice șofer caută anvelope vară ieftine însă trebuie să fii atent la ce cumperi – în unele cazuri, o achiziție ieftină inițial dar nepotrivită pentru nevoile mașinii tale se va transforma în timp în una extrem de scumpă. Pe euro-cauciucuri.com găsești top anvelope vară, de la cei mai importanți producători de cauciucuri, cum ar fi Pirelli, Continental, Bridgestone, Hankook, Michelin, Yokohama, Dunlop, Nankang sau Falken. Mai mult, în ceea ce privește prețul oferit de mai multe magazine online, poți să compari anvelope vară, adică alegi produsul care îți este pe plac și vezi automat o listă cu prețurile la care acesta se vinde online – vezi pe euro-cauciucuri.com anvelope vară oferte de top!

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 16347
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 16347
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus