Filtrul cautat

Anvelope Michelin Alpin 5

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Anvelope Michelin Alpin 5 – tractiune extra pe zapada si gheata

Modelul de anvelope Michelin Alpin 5 e o varianta perfecta pentru iarna, potrivita pentru echiparea pe masini passenger. Bineinteles, ele sunt create pentru conditii medii de sezon rece – cu cat conditiile sunt mai dure, cu atat ar trebui sa ai in vedere anvelope dezvoltate spcial pentru conditii extreme. O pereche de anvelope Michelin Alpin 5 promit o tractiune imbunatatita pe zapada si gheata, datorita design-ului nou a caii de rulare. Riscul de acvaplanare a fost si el redus prin niste caneluri laterale, localizate pe banda de rulare si gandite pentru un maxim de utilitate – sa elimine apa rapid de pe suprafata de contact. Aceste avantaje ale unor cauciucuri Michelin Alpin 5 sunt imbogatite si de precizia crescuta a directiei.

Cauciucuri Michelin Alpin 5 compari si cumperi rapid, cu doar cateva click-uri

Daca ai in plan sa cauti anvelope Michelin Alpin 5 compari si cumperi de pe euro-cauciucuri, e bine ca mai intai sa stabilesti o lista de prioritati pe care le consideri necesare pentru viitoarea ta pereche de anvelope. Aceasta lista ar trebui sa fie configurata in functie de obiceiurile tale la volan (felul in care franezi, felul in care iei virajele sau accelerezi, toate au un impact asupra uzurii anvelopei, impact pe care-l poti diminua cu o anvelopa mai rezistenta) dar si in functie de regiunea in care circuli cel mai des (conditiile meteo dintr-o zona montana vor putea pune mai multe probleme unui cauciuc decat conditiile sezonului rece dintr-un oras de campie) dar si tipul de drum pe care obisnuiesti sa mergi.

Michelin Alpin 5 pret – cum il gasesti pe cel mai bun?

Orice sofer pleaca mult mai increzator si mult mai relaxat la drum, chiar si in cele mai grele conditii de iarna, daca se poate baza pe faptul ca masina isi va mentine mobilitatea si siguranta la drum. Aderenta pe suprafata carosabila este critica, mai ales in timpul conditiilor mai grele, de iarna. Iar daca alegi cauciucuri Michelin Alpin 5, conform informatiilor comunicate de producator, ai acces la o anvelopa cu aderenta excelenta, asigurata atat pe carosabil umed cat si pe cel uscat. Mai mult, anvelopele Alpin 5 Michelin au si o cantitate crescuta de silica, detaliu care mentine anvelopa flexibila chiar si la temperaturi de -7 grade Celsius. In plus, o alta trasatura a Michelin Alpin 5 este zgomotul redus – chiar si atunci cand circuli pe un drum inghetat.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 26
vedeți mai multe 6
a anumitor produse 26
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus