Filtrul cautat

Anvelope Michelin

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

ANVELOPELE MICHELIN, BICICLETE ȘI O MAȘINĂ SUPRANUMITĂ “FULGERUL”

Anul 1895 a fost anul în care primele cauciucuri au fost umplute cu aer, atunci când frații Michelin și-au tradus cunoștințele și expertiza legată de biciclete într-o tehnică care adresa cauciucurile auto. Vehiculul pe care a fost implementată noua echipare era o mașină de curse supranumită Fulgerul (“Lightning”). Astăzi, mai mult de 100 de ani mai târziu, Michelin (prezent în UK și în întreaga lume) își continuă evoluția, prin folosirea tehnologiilor performante și prin continua inovație din procesul de producție de anvelope auto Michelin.

Semnătura specifică a brandului Michelin este atenția crescută asupra tehnologiei construite special de designeri dar și procesul de testare al cauciucurilor. Acest lucru poate reprezenta o garanție pentru consumator asupra siguranței și rezistenței anvelopelor auto Michelin. De exemplu, categoria XMCL de anvelope conține produse îmbunătățite cu o curea de oțel peste anvelopa radială, gândită special pentru echiparea mașinilor agricole și utilitare.

PERFORMANȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ ATUNCI CÂND CUMPERI CAUCIUCURI MICHELIN

Fiecare consumator are motivele sale atunci când achiziționează cauciucuri noi Michelin sau alt brand, mai ales că fiecare șofer are un stil și obișnuințe proprii în ceea ce privește condusul. Se pare că producătorul Michelin a luat în considerare multe din aceste motive. Un exemplu ar fi anvelopa XMCL, cu o compoziție inovativă de cauciuc, care crește performanța însă nu produce atât de multă uzură. Rezultatul – o perioadă de viață mai lungă a cauciucului.

Independent de pret anvelope Michelin, mulți șoferi le preferă, datorită faptului că se consideră că sunt niște cauciucuri pentru mașină excelente, fără compromisuri în timpul fabricației și care funcționează excelent, o dată echipate pe mașină. Când cumperi Michelin cauciucuri ai ocazia să experimentezi și tehnologia Michelin Acoustic, cu un efect semnificativ de reducere al vibrației drumului și zgomotului intern. Siguranța este un aspect la care producătorul este atent în toate etapele de fabricație, iar acest lucru este reflectat și de pret cauciuc Michelin. Chiar dacă orice cauciuc poate să-ți ofere performanțe decente în drumurile de zi cu zi, situația se schimbă în cazul unor condiții mai dificile (vreme, starea drumului etc.) și aici se simte diferența și capacitatea unei anvelope calitative.

CONDUS EFICIENT ȘI EFICIENT PENTRU UN PREȚ COMPETITIV AL ANVELOPELOR MICHELIN

Michelin anvelope pret – aici fiecare șofer poate să verifice și să analizeze trăsăturile unui cauciuc vs. bugetul necesar pentru echiparea mașinii cu acea anvelopă. În ceea ce privește siguranța - a ta ca șofer, a pasagerilor sau a celorlalți participanți la trafic, este evident că anvelopele performante își vor merita investiția. Există multe oferte anvelope Michelin și vei observa, la o analiză atentă a propriilor nevoi în ceea ce privește siguranța, aderența, nivelul de zgomot sau manevrabilitatea, care este acea anvelopă care ți se potrivește cel mai bine. În general, toate tipurile de Michelin cauciucuri sunt recunoscute ca fiind foarte bune, rezistente și performante, astfel încât prețul un pic mai mare poate fi justificat.

Din această perspectivă, ideal este să îți poți achiziționa anvelope care să te susțină foarte bine pe toate tipurile de vreme, ba chiar să fie special realizate pentru a rezista și a performa eficient pe vreme rea sau pe drumuri mai dificile. Poți, de exemplu, găsi anvelope ieftine Michelin dacă folosești comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri sau poți identifica acel magazin care vinde Michelin cauciucuri la cel mai mic preț.

Nu toate anvelopele sunt realizate cu această atenție la condiții dificile de drum – meteo sau referitoare la condiția acestuia, de aceea un cauciuc Michelin pret sau pneuri Michelin preturi – toate trebuie analizate și din punct de vedere al performanței pe care o oferă. De obicei, e bine să alegi un produs pe care să știi că te poți baza și care să răspundă nevoilor tale specifice de condus – trebuie să ai în vedere regiunea în care conduci cel mai des și condițiile meteo care există acolo, viteza la care mergi cel mai des, modalitatea în care frânezi, toate pentru a putea anticipa corect produsul care, o dată echipat pe mașina ta, te va susține cât mai bine. Există și anvelope ieftine Michelin, însă sunt de avut în vedere diferențele între un simplu produs ieftin și un produs de calitate, vândut de un producător recunoscut, la un preț competitiv.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 3161
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 3161
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus