Filtrul cautat

Anvelope Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Categoria de prețuri

Cauciucuri Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Modelul de anvelope Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 este un model in care poti avea incredere, fiind considerat unul din inovatiile de pe piata de cauciucuri auto. Producatorul Goodyear ofera pe piata anvelope de mai mult de 100 de ani, produse la cel mai inalt standard de tehnologie si continua sa produca anvelope de calitate, create la cel mai intalt standard al industriei. Un set de anvelope Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 – la fel ca toate anvelopele acestui producator – sunt verificate de inspectori specializati si de masini dedicate procesului, acest pas asigurand faptul ca fiecare anvelopa este perfecta.

Anvelope Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 pret bun

Ca si nivel de cost, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 pret reflecta in totalitate calitatea produsului, considerat unul din cele mai bune din categoria sa. Preturile modelului de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 compari pe euro-cauciucuri poate depinde de variabile precum rating-ul de viteza, indexul de incarcare si alte variabile.

Anvelopele Eagle F1 Assymmetric 5 Goodyear ofera un confort de lux, cu performantele lor exceptionale de franare pe carosabil umed, avand o distanta mai scurta de franare. In plus, in acest model de anvelope exista integrata si tehnologia RunFlat, care ofera posibilitatea – in caz de o problema la anvelopa, de a conduce o distanta suplimentara (cu o viteza mai mica), pana la primul atelier auto. Mai mult, daca vreti sa cumparati Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, e bine sa stiti ca exista si elemente de protectie ale jantei, integrate in constructia anvelopei, dar beneficiezi si de tehnologia Sound Comfort, ce apartine Goodyear, pentru reducerea zgomotului in interior cu pana la 50%.

Cum sa gasesti cea mai buna varianta de anvelopa pentru tine?

Foloseste site-ul euro-cauciucuri pentru a face un scurt research – ai la dispozitie oferte de la cele mai mari magazine online de anvelope din Romania si o platforma intuitiva, usor de folosit, pentru a-ti alcatui o lista scurta de modele potrivite pentru a fi echipate pe masina ta. In functie de bugetul pe care-l ai la dispozitie, e bine sa urmaresti si promotiile sau campaniile de reduceri pe care le ofera uneori site-urile de profil. E important sa citesti cat mai mult despre fiecare producator si model pe care-l ai in vedere, pentru a te asigura ca alegi un model de la o marca de incredere, cu un istoric bun pe piata si pentru care sa poti citi inclusiv teste realizate de reviste de specialitate, sau review-uri din partea unor soferi profesionisti.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 129
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 129
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus