Filtrul cautat

Anvelope Pirelli Cinturato P7

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Anvelope Citurato P7 Pirelli

Daca ai in vedere achizitia unei perechi de cauciucuri Pirelli Cinturato P7, ar trebui sa stii ca acestea sunt prezentate de producator ca avand calitati foarte bune, care garanteaza economii de combustibil. Pirelli Cinturato P7 este castigatoarea testelor ADAC 2010 in categoria anvelope de vara, rezultat care ii confirma performanta, siguranta pe toate suprafetele si confortul ridicat. Pirelli Cinturato P7 sunt gandite pentru a fi echipate pe masini de marime medie si de mare putere.

Printre diferitele calitati ale unei anvelope Pirelli Cinturato P7 se numara si faptul ca la fabricarea ei s-au folosit materiale avansate din punct de vedere tehnologic, structuri inovative și pattern-uri ale cauciucului care urmăresc să garanteze eficiența de consum, confort și siguranța pe orice tip de carosabil. Astfel, o pereche de anvelope Pirelli Cinturato P7 pret corect iti vor aduce multiple avantaje si iti vor sustine performantele la volan.

Rezultatele testelor – de ce se cumpara Pirelli Cinturato P7

Toate anvelopele Pirelli au fost testate de catre cele mai bune reviste auto din lume. Iata cateva din concluziile publicate. Autoreview cataloga anvelopele Pirelli Cinturato P7 ca avand o aderenta buna pe asfalt umed, usor de controlat pe carosabil uscat si un confort ridicat datorita zgomotului redus in timpul functionarii. Reprezentantii Auto Motor Sport mentionau ca si calitati, in urma unui test pe anvelopele Pirelli Cinturato P7 pret bun, performanta in viraje – pe carosabil umed sau uscat. Autozeitung recomanda cu caldura acest model de la Pirelli, stabilind ca este vorba de niste anvelope foarte sigure pe carosabil umed și uscat.

AutoBild publica o recenzie, in urma unui test, care mentiona o foarte buna franare pe umed si uscat dar si un raspuns de precizie la manevrare. TM, o alta publicatie cunoscuta, mentiona ca si calitati ale anvelopei Pirelli Cinturato P7 aderenta buna pe asfalt, o rezistenta buna la acvaplanare si rezistenta la rulare.

Pirelli Cinturato P7 compari pret

Dacă ești în căutarea unui pret Pirelli Cinturato P7 cat mai mic, il vei putea gasi, daca folosesti functionalitatile website-ului euro-cauciucuri. Astfel, daca te-ai decis asupra modelului, vei putea analiza ofertele mai multor furnizori de la care poti achizitiona online anvelopele, si vei putea alege pretul cel mai bun.

Despre producatorul de anvelope Pirellli

Este una din cele mai importante companii de anvelope din lume, infiintata in anul 1872. Prima anvelopa Pirelli a fost lansata in 1901 iar incepand cu anul 2011, compania este singurul furnizor de anvelope pentru cursele de Formula 1. Producatorul se lauda cu faptul ca foloseste experienta din cursele de masini pentru a dezvolta anvelope pentru sosea.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 70
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 70
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus