Filtrul cautat

Anvelope Pirelli P Zero

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Categoria de prețuri

Pirelli P Zero – o anvelopa fara compromisuri

Producatorul Pirelli comunica ca in timpul dezvoltarii anvelopei Pirelli P Zero pret bun prioritatile au fost echilibrarea axelor fata – spate. Pentru ca aceste cauciucuri Pirelli P Zero sa functioneze cat mai bine pe ambele osii, acestora le-a fost imbunatatita structura carcasei (diferite constructii stratificate pentru aceste carcase, si contururi modificate), astfel incat sa ofere o aderenta ridicata si o performanta optima pe carosabil umed.

Pirelli este un producator recunoscut pentru calitate, astfel incat si acest model de anvelope P Zero Pireli mentine aceasta traditie – un model original, high performance. Inspiratia Pirelli a venit si din experienta castigata de producator din participarea la competitii motor-sport.

Producatorul a colaborat pentru realizarea acestor anvelope Pirelli P Zero pret bun cu producatori auto de top din Europa si din lume. Soferii cumpara Pirelli P Zero tocmai din acest motiv – fiindca are o functionare optima in toate conditiile meteo.

Canelurile in forma de S de pe suprafata anvelopei au ca efect un nivel de zgomot redus, deci o crestere a confortului soferului si pasagerilor din masina.

Cum sa gasesti cel mai bun pret Pirelli P Zero

Pe euro-cauciucuri, poti Pirelli P Zero compari cu alte modele de anvelope, astfel incat sa te asiguri ca alegi cel mai bun model, cu trasaturile relevante raportat la stilul tau de condus (viteza, distanta de franare etc.) dar si la tipul de carosabil pe care mergi cel mai des si chiar la conditiile meteo. Mai mult, folosind functionalitatile euro-cauciucuri, vei avea la dispozitie si oferta celor mai importante magazine care comercializeaza anvelope online, astfel incat sa gasesti si pretul cel mai bun la produsul dorit, dar sa alegi si cele mai bune conditii de livrare, de exemplu.

Poti gasi toate variantele disponibile in magazinele online care comercializeaza anvelope folosind campurile de cautare de pe euro-cauciucuri – introdu dimensiunile dorite ale anvelopei si restul detaliilor iar lista generata va contine rezultate din care vei gasi cu siguranta ceea ce iti doresti.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 196
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 196
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus