Filtrul cautat

Anvelope Goodyear

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

ANVELOPE AUTO GOODYEAR

Dacă ai decis să achiziționezi cauciucuri Goodyear, știi deja că este vorba de un producător cunoscut în întreaga lume în ceea ce privește calitatea. Goodyear Tire & Rubber Company a fost fondată în 1898 și s-a dezvoltat, în primii 20 de ani de existență, către a fi cel mai cunoscut producător de anvelope la nivel global. Printr-o strategie de a fuziona cu alte companii și de a achiziționa alte companii producătoare de anvelope, producătorul a rămas în topul global.

În acest moment, Goodyear are fabrici și birouri în Asia, Europa, Estul Mijlociu și în America. Dacă la început, în 1989, existau pe piață cauciucuri Goodyear pentru biciclete și căruțe iar firma avea 13 angajați, astăzi, pe lângă anvelope și pneuri Goodyear, compania produce și produse sub mărcile Dunlop, Kelly, Fulda, Sava și Debica. În plus, pe lângă Goodyear anvelope, se mai produc și alte obiecte din cauciuc și polimeri, pentru o varietate mare de piețe de consum.

ANVELOPE GOODYEAR – PENTRU ÎNTREG ANUL

Ca și marcă, Goodyear este poziționată în categoria anvelopelor Premium, iar toate anvelopele de sub umbrela acestui nume – de vară, iarnă și all season, sunt considerate printre cele de top de pe plan global. Chiar dacă, comparativ cu alte mărci, Goodyear anvelope pret este destul de mare, mai ales la unele modele care sunt fabricate cu tehnologii sau trăsături speciale, șoferi din întreaga lume aleg acest brand de anvelope.

Încă din 1916, Goodyear a dezvoltat anvelope speciale pentru mașinile de curse, iar această politică a imprimat produselor o percepție de prestigiu și de calitate superioară. Această tradiție continuă cu modele de anvelope Goodyear bine cotate, cum este modelul Ultragrip 8, o anvelopă de iarnă construită cu tehnologii inovative care îi măresc rezistența pe zăpadă și gheață.

Și modelele de vară de Goodyear cauciucuri pret pe măsura inovației tehnologice comunicate de producător sunt de notat – Eagle F1 de exemplu, este o anvelopa Goodyear dezvoltată special pentru viteze mari. Acest model susține viteze de până la 300 km/h, are o bună susținere la viraje pe carosabil uscat sau umed și un profil eficient în condiții de ploaie.

ANVELOPE GOODYEAR PRET

Chiar și în varianta unor anvelope Goodyear ieftine, în teorie, marca garantează calitatea. Gasești și Goodyear cauciucuri preturi mici, însă modelele inovatoare, cele cu trăsături sau calități excepționale sunt totuși peste medie, ca și buget. Tehnologia Kevlar, cauciucurile Run On Flat, cele cu tracțiune sau aderență premium – un cauciuc Goodyear pret mare este, conform percepției generale, justificat.

Pentru a cumpăra cea mai bună anvelopă pentru tine și mașina ta este crucial ca indiferent de marcă, să fii foarte informat asupra trăsăturilor unei anvelope și asupra a ceea ce înseamnă standardele și etichetările UE. Apoi, pentru a cheltui cât mai bine bugetul, să începi de la o analiză asupra propriilor nevoi, ca șofer – dacă obișnuiești să mergi cu viteză, ai nevoie de cauciucuri optimizate pentru acest lucru. Dacă obișnuiești să mergi încet, prin oraș, însă nu păstrezi tot timpul distanța regulamentară între mașini pentru că obișnuiești să frânezi târziu, poate fi o idee bună să-ți cumperi niște anvelope care să aibă o aderență bună și deci să te ajute să frânezi mai rapid.

De-abia apoi, după ce ai făcut această analiză, poți trece la a alege marca și aici poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri. Astfel, te poți asigura că alegi acel pret anvelope Goodyear care îți aduce cel mai bun produs, totul în funcție de obiceiurile tale la volan.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 2411
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 2411
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus