Filtrul cautat

Anvelope Goodyear EfficientGrip Performance

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Categoria de prețuri

Anvelope Goodyear Efficientgrip Performance

Daca alegi cauciucuri Goodyear Efficientgrip performance, producatorul iti promite aderenta imbunatatita si distante mai mici de franare - aderenta clasa A pe carosabil ud, dar si o rezistenta mai buna la rulare si un consum redus de combustibil. Clasa A pentru aderenta buna pe drum umed este clasificarea maxima conform reglementarilor UE iar tehnologia WearControl indica o atentie crescuta a producatorului pentru echilibrul intre aderenta pe ud si rezistenta buna la rulaj.

Pentru a obtine un consum redus de combustibil, la productia anvelope Efficientgrip Performance Goodyear s-a folosit tehnologia FuelSaving pentru realizarea unui compus nou. Goodyear Efficientgrip Performance are o rezistenta la rulare cu 18%.

Gasesti Goodyear Efficientgrip Performance pret bun, daca folosesti functionalitatile euro-cauciucuri – poti sa compari doua produse cu trasaturi similare pentru a analiza raportat la propriile nevoi ca sofer si ai acces si la oferte complete si competitive ale diferitelor magazine online care livreaza anvelope. Astfel, vei gasi anvelope Goodyear Efficientgrip Performance pret bun dar vei putea alege si beneficiile cele mai bune care tin de politica de livrare, timpul procesarii comenzii, etc.

In general, conform producatorului, soferii cumpara Goodyear Efficientgrip Performance datorita aderentei imbunatatite si a suprafetei reduse de franare pe umed. Un alt beneficiu datorat tehnologiei este ActiveBraking, care are ca efect o suprafata de contact crescuta intre cauciucul efectiv si suprafata carosabilului. Toate aceste beneficii reflecta intr-un pret Goodyear Efficientgrip Performance corect, justificat de imbunatatirile la nivel de tehnologie care-au fost implementate de producator.

Performanta pe carosabil umed – argumentul principal pentru Efficientgrip Performance Goodyear

Daca Goodyear Efficientgrip Performance compari cu alt model, e destul de greu sa gasesti toate aceste calitati mai bine optimizate intr-o anvelopa. Promisiunea cea mai importanta a producatorului, este sustinuta de clasa A pentru aderenta - clasificarea maxima conform reglementarilor UE. Performanta anvelopei a fost impresionanta in toate testele majore de pe piata. Pe langa ADAC, AutoBild si GTU, anvelopa a mai fost apreciata in cadrul unor teste desfasurate de ACE. Concluziile au fost aceleasi – distanta scurta de franare pe umed si pe carosabil uscat, confortul la volan si economia de carburant sunt avantaje clare ale acestui model de anvelopa.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 96
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 96
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus