Filtrul cautat

Anvelope 195 65 R15

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Informatii despre cauciucuri 195 65 16

Dimensiunile de anvelope 195 65 15 sunt potrivite pentru dubite iar dimensiunile de anvelope ce pot fi echipate pe vehiculul pe care-l conduci pot fi gasite cu usurinta (mai ales atunci cand ai o masina noua si ii schimbi anvelopele pentru prima oara) in actele masinii. Decizia nu ar trebui sa fie una foarte grea fiindca exista un numar limitat de producatori de anvelope care ofera pe piata acest tip de dimensiuni anvelope. Nu uita sa faci si un scurt research pe aceste companii care produc anvelope – astfel, in functie de istoricul pe piata si locul/ tara in care sunt produse cauciucurile, pentru a te asigura ca alegi un producator cu experienta si cu un istoric ok.

Cum gasesti anvelope 195 65 15 pret bun?

Inainte de a lua decizia efectiva asupra noului model de anvelopa pe care-l vei monta pe masina, e indicat sa stabilesti ce trasaturi sunt prioritare referitor la viitoarele achizitii. Ai putea avea nevoie de un model cu stabilitate crescuta (pentru situatia in care ai nevoie de un sprijin la viraje, mai ales daca esti obisnuit sa virezi cu un pic mai multa viteza), de un model cu aderenta crescuta (care poate scurta distanta de franare – util in cazul in care te-ai obisnuit sa franezi mai tarziu), de o anvelopa 195 65 15 pret bun care sa iti aduca o economie de carburant (atunci cand obisnuiesti sa circuli foarte mult cu masina) sau sa sustina fara uzura o anumita viteza (functionalitate folositoare in cazul in care circuli foarte des pe autostrada). Variabilele pe care e bine sa le ai in vedere atunci cand stabilesti aceasta lista de prioritati pentru achizitia unui model de anvelope 195 65 r15 pret bun mai sunt – pe langa obiceiurile pe care le ai ca sofer si conditiile meteo ale regiunii in care locuiesti sau conduci (zona montana va necesita niste trasaturi ale anvelopei optimizate pentru temperatura mai mica, ploi mai dese etc.) dar si tipul de drum pe care vei merge mai des. Aici e vorba de diferentele intre gradul de uzura a unor anvelope in cazul drumurilor majoritar in interiorul orasului si cel, de exemplu, in cazul drumurilor dese pe autostrada.

Dupa ce ai stabilit aceasta lista de prioritati, poti trece la urmatorul pas – anvelope 195 65 r15 compari, folosind comparatorul de anvelope de pe euro-cauciucuri. Acolo, vei putea face o analiza comparativa pe o pagina separata, si vei putea astfel lua o decizie foarte rapida (195 65 r15 compari doar pe euro-cauciucuri) in functie de prioritatile tale.

Referitor la pret cauciucuri 195 65 r15, poti analiza oferta tuturor magazinelor de auto si accesorii auto prezente pe euro-cauciucuri, analizand inclusiv termenii de livrare si pretul oferit. Astfel, dupa ce anvelope 195 65 15 compari – neaparat conform unei liste de prioritati, pentru a fi sigur ca alegi trasaturi si functionalitati folosind functionalitatile euro-cauciucuri, ajungi rapid la anvelope 195 65 r15 pret bun.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 710
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 710
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus