Filtrul cautat

Anvelope

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Alege anvelopele perfecte, din peste 36 000 de produse!

Setezi filtrele de căutare, compari anvelope, cumperi cauciucuri preț mic. Pe euro-cauciucuri.com, ai la dispoziție peste 36 000 de tipuri de produse de la producători de top. Alege din filtrele de căutare caracteristicile anvelopelor pe care le cauți, apoi verifică prețurile oferite de cele mai bune magazine online de anvelope și echipează-ți mașina în câteva zile!

Anvelope – preț, caracteristici și producători. Cum găsești anvelopele perfecte?

Selecția anvelopelor trebuie să înceapă de la tipul de vehicul pe care vrei să-l echipezi. Pe euro-cauciucuri.com, găsești și compari cauciucuri pentru mașini personale, motociclete, furgonete, camioane, SUV-uri, vehicule off-road sau 4X4, dar și anvelope specializate. Anvelopele specializate sunt dedicate remorcilor, vehiculelor de construcții și forestiere, pentru pământ, pentru mașini agricole sau industriale dar și pentru alte vehicule, de exemplu cărucioare pentru golf, ATV-uri sau cositoare gazon.

Dimensiunile anvelopei sunt variabile esențiale. Dacă este pentru prima oară când comanzi anvelope online ieftine și bune, trebuie să te asiguri că introduci datele corecte. Dacă nu ești sigur de dimensiunile anvelopelor cu care trebuie echipată mașina ta, găsești informațiile corecte în documentele mașinii sau, în unele cazuri, pe marginea interioară a ușii șoferului – sunt inscripționate și aceste dimensiuni. Este foarte important să ții cont de aceste dimensiuni specifice, cele din cartea mașinii, altfel poți avea probleme la ITP, adică vei risca să nu fii acoperit de asigurare din cauza faptului că ai încălcat recomandările constructorului.

Pe euro-cauciucuri.com se vând anvelope de la producătorii de top – dacă preferi un anumit brand de anvelope oferte bune găsești de la producători precum Pirelli, Continental, Bridgestone, Hankook, Michelin, Yokohama, Dunlop, Nankang sau Falken

Ce mai poți selecta cu ajutorul filtrului de căutare – puterea de susținere, viteza maximă și etichetările UE – alegi eficiența consumului de carburant și aderența, dar și zgomotul extern de rulare exprimat în decibeli. Și în ceea ce privește tipul de construcție de cauciucuri oferte există și pentru anvelope tip LR, R (Radial), b (belt) sau d (diagonal). Anvelopele Radial, introduse de producătorul Michelin, în 1946 sunt mai rigide, datorită unui schelet interior întărit, astfel încât nu se vor deforma atât de rapid pe drumurile mai proaste.

Bineînțeles, euro-cauciucuri.com îți oferă anvelope online ieftine – acest lucru este garantat de faptul că atunci când analizezi anvelope compari prețuri de la mai multe magazine online, astfel încât să ajungi la acel produs cu cea mai mare valoare pentru tine și cel mai mic preț.

Când și de ce trebuie să schimbi anvelopele mașinii?

E întotdeauna o idee bună să verifici din când în când anvelopele cu care e echipată mașina ta. Poți face asta singur, uitându-te cu atenție la adâncimea benzii de rulare, verificând presiunea cauciucurilor și după orice semn de uzură. Mai mult, poți cere sfatul specialiștilor de la atelierul auto, care te vor ajuta să stabilești dacă este cazul să îți schimbi anvelopele.

Limita legală de uzură este de 1.6 mm, dacă treci de aceasta, deja există riscul ca anvelopele tale să nu mai ofere siguranța de care ai nevoie atunci când conduci.

Anvelopele sunt produse care îmbătrânesc, chiar dacă sunt folosite zilnic sau scoase la drum o dată pe lună. Există foarte multe variabile care ajută sau previn acest fenomen de îmbătrânire, inclusiv stilul de condus. Alte situații în care e necesar să schimbi anvelopele mașinii tale:

  • La 5 ani de folosire – e recomandat cel puțin o analiză riguroasă a stării anvelopelor
  • În cazul unui accident chiar și ușor, pot apărea perforări sau deteriorări ale anvelopei, care nu mai pot fi rezolvate în atelier
  • Un tip de uzură anormală (aceasta poate fi datorată unei probleme mecanice)

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 49477
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 49477
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus