Filtrul cautat

Anvelope Offroad / SUV / 4x4

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Compară prețuri și găsește anvelope off road ieftine!

Pentru autoturismele de teren, anvelopele sunt esențiale pentru o experiență bună la condus. Dacă în cazul mașinilor ușoare ai de ales între foarte multe variante, aici, în cazul anvelopelor 4 x 4 off road, este extrem de important să alegi cauciucuri care să facă față în mod optim terenului dificil (exemple – terenuri nisipoase pe care nu trebuie să derapezi, terenuri dure, care forțează anvelopa la un grad de frecare ridicat).

Cauciucuri 4x4 off road – ce trebuie să ai în vedere?

Dacă ești în căutare de anvelope suv 4x4, există trei lucruri esențiale pe care trebuie să le ai în vedere, ca să ajungi la anvelopele perfecte – terenul, sezonul și producătorul de cauciucuri suv.
Dacă plănuiești să conduci vehiculul doar pe terenuri accidentate și dificile, este clar că ai neapărată nevoie de anvelope specifice. Dacă însă ai o mașină pe care o conduci sub 50% din timp pe acest tip de teren capricios, s-ar putea să fie bine să te informezi și despre anvelopele all terain, ar putea fi decizii fericite.

Cât despre anvelopele all season, de vară sau de iarnă, trebuie să pornești de la obiceiurile tale de condus și să identifici cât mai bine ceea ce este necesar – dacă mergi la competiții vara, probabil că ai nevoie de un set de anvelope vară/ iarnă, iar dacă competițiile la care mergi nu sunt din cele mai dificile, poți încerca variantele all terain. Nu uita, frânarea bună înseamnă un consum redus de combustibil – găsești cauciucurile off road ieftine, însă alege-le doar dacă acestea îndeplinesc toate nevoile mașinii tale. Cauciucurile de iarnă pot fi folosite și primăvara și iarna, mai ales în cazul traseelor montane.

În ceea ce privește brandul, pe euro-cauciucuri găsești anvelope 4x4 ieftine de la Maxxis – producător de top la nivel mondial, pe piață din 1967, cunoscut pentru atenția acordată nevoilor riderilor – tehnologii noi la nivel de producție, testări riguroase și feedback de la rideri, campioni mondiali.

În cazul unui SUV, trebuie să știi că majoritatea acestora sunt aproape întotdeauna încălțate cu anvelope HT, care nu vor ajuta foarte mult mașina, chiar și în cele mai line pante, fiind gândite pentru șosele. Cu ce pot fi înlocuite? Varianta simplă, anvelopele all terain (AT) sunt o combinație între cele de șosea și cele de teren, fiind mult superioare celor HT. Varianta MT de anvelopă este cea mai puternică – gândită pentru terenul mocirlos, cel mai dificil tip de teren, este o anvelopă de care adevărații pasionați de off road nu se pot lipsi, pentru că aceste anvelope pur și simplu nu te lasă la greu.

Cum găsești anvelopele perfecte 4x4, online?

Pe euro-cauciucuri.com se vând cauciucuri off road/ SUV/ 4x4 de vară, all terrain, de competiție, Terrain sau Terrain cu nămol, acoperind toate situațiile în care ai putea avea nevoie de aceste anvelope puternice.
Pentru a găsi anvelopele perfecte, pornește de la dimensiuni – e foarte important să selectezi acele dimensiuni potrivite pentru vehiculul tău. Dacă este pentru prima oară când comanzi online anvelope, poți verifica lățimea, înălțimea și diametrul în documentele mașinii. Poți selecta, din filtrele de search puterea de susținere, viteza maximă la care vei rula, eficiența consumului de carburant, aderența dar și zgomotul de rulare exprimat in decibeli. Ai acces la trei vânzători importanți pe piața din .ro în ceea ce privește cauciucurile 4x4, iar cea mai utilă funcționalitate este cea de comparație asupra prețurilor oferite de selleri.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 10451
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 10451
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus