Filtrul cautat

Anvelope moto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Ofertă de anvelope moto ieftine – alegi din aproape 5000 de cauciucuri!

Calitatea, vârsta și specificul anvelopelor echipate pe o motocicletă influențează enorm modul în care motocicleta ta se comportă la drum, de aceea trebuie să alegi corect, atent, caracteristicile acelor pneuri moto cu care-ți încalți motorul. Prețul nu este singura variabilă pe care trebuie să o ai în vedere atunci când cumperi cauciucuri moto noi, însă avantajul mare al euro-cauciucuri.com este că poți compara prețurile oferite de diverși selleri, online – astfel încât îți iei modelul de anvelope pentru motociclete dorit, însă la un preț corect!

Cum alegi cauciucuri pentru motociclete?

O durată de viață bună la cauciucuri motocicletă depinde de cum utilizezi tu motocicleta respectivă – când, cum, cât și unde conduci. De principiu, în cazul anvelopelor pentru motociclete, cu cât aceasta are o vâscozitate mai mare, cu atât e mai ușor de manevrat, are o aderență mai bună iar tu poți conduce așa cum preferi. Vâscozitatea este dată de compușii din cauciucul anvelopei iar discuția se poartă între manevrabilitate și longevitate. Cu cât e mai moale un cauciuc moto, cu atât mai repede va trebui să-l înlocuiești, pentru că se va uza mai rapid. Cel dur va lăsa manevrabilitatea pe locul doi, însă va avea o durată mai mare de viață.

Totul, ca de obicei, trebuie să înceapă de la cum și ce conduci – dacă ai un cruiser și-l folosești pentru distanțe lungi, mergi pe cauciucuri motocicletă mai dure, asta dacă nu ești îndrăgostit nebunește de viteză, caz în care ai nevoie să controlezi perfect motorul și trebuie să alegi manevrabilitatea.

Dacă mergi iarna cu motorul, îți trebuie aderență, adică o anvelopă cu conținut ridicat de silice. Ai în vedere temperatura, în sensul în care la frânat excesiv (foarte des), acestea se vor încălzi mai repede. Aderența crește o dată cu creșterea petei de contact – deci ai nevoie să verifici presiunea, mai ales atunci când e frig și ești pe asfalt uscat. Pe timp de ploaie, anvelopa nu se va mai putea încălzi, fiind răcită permanent de contactul cu apa, caz în care trebuie să te asiguri că ai o presiune mai mare (pentru ca anvelopele motocicletei tale să nu se deformeze foarte mult). Cea mai periculoasă temperatură este cea de 1 grad Celsius – apare mâzga, dacă e umed, și vei aluneca mai mult decât pe asfaltul umed.

Cauți cauciucuri pentru motociclete? Iată cât de simplu găsești fix ce-ti trebuie!

Pe euro-cauciucuri.com, găsești anvelope pentru motocicletă la cel mai bun preț – funcționalitatea de compară prețuri te ajută să găsești fix anvelopa pe care-o vrei/ care-ți trebuie, dar la cel mai mic preț oferit de magazinele online. Ai la dispoziție anvelope Chopper/ Cruiser, Enduro, Motocros, Quad/ATV, Curse, Scooter/Moped, Supersport Road și Sport Touring.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 3202
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 3202
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus