Filtrul cautat

Anvelope agricole

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Vânzător


Constructie

Categoria de prețuri


Ai la dispoziție peste 1500 de anvelope agricole noi!

Utilajele agricole au întotdeauna costuri de întreținere ridicate – eficiența unui tractor sau a unei combine depinde inclusiv de consumul de benzină, care poate fi dat de tipul de anvelopă folosit. Și dacă lucrezi în domeniul agricol, știi foarte bine cât poți pierde dacă utilajul tău agricol nu poate să-și facă treaba într-o zi, din cauza unei simple pene de cauciuc. Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când vrei să cumperi cauciucuri agricole.

La ce trebuie să fii atent când alegi anvelope agricole?

Se spune că în cazul utilajelor agricole sau a tractoarelor, cauciucurile sunt la fel de importante ca mașinile în sine. Dacă vrei cauciucuri tractor, trebuie în primul rând să ai răbdare și să fii foarte atent atunci când alegi anvelopele online. Dimensiunile sunt esențiale – chiar dacă ești foarte sigur că știi ce-ți trebuie, mai verifică o dată actele utilajulului și notează dimensiunile corect înainte să faci comanda. Asta, ca să elimini absolut orice risc.

Gabaritul diferă, de la utilaj la utilaj iar a alege cauciucuri pentru tractoare potrivite înseamnă că îți vei optimiza consumul de carburant și te vei bucura de o durată de viață mai mare a anvelopelor. Pe lângă gabarit, mai trebuie să consideri și folosirea unei eventuale remorci (dacă este cazul). La combine trebuie să iei în considerare greutatea combinei combinei cu buncărul plin, pentru o remorcă, ține cont de greutatea maximă pe care ai putea-o transporta iar la tractor, ai în vedere cel mai greu utilaj posibil pe care l-ai putea atașa.

Anvelopele pentru tractoare pe care le alegi trebuie să suporte toată greutatea necesară, altfel se vor uza extrem de repede și pot chiar exploda. Trebuie să știi foarte bine în ce condiții vor fi rulate acele cauciucuri de tractor – pe asfalt? In padure? Teren accidentat? Teren agricol? Fiecare din aceste tipuri de teren necesită atenție. Pe asfalt e clar că ai nevoie de cauciucuri tractoare pentru transport, în pădure poți căuta o întărire suplimentară pe anvelope tractor care să protejeze cauciucul, etc.

Anvelopele agricole și prețul cel mai mic

În cazul utilajelor agricole, anvelopele sunt cele mai scumpe piese. De exemplu, potrivit specialiștilor, prețul unui set anvelope tractor poate ajunge și la peste 10% din prețul utilajului. De aceea, miza acestei achiziții este mai mare decât cazul în care cumperi o pereche de anvelope pentru mașina personală, pentru o motocicletă sau pentru un SUV.

Prețul cel mai mic pentru anvelope tractoare agricole poate fi identificat pe euro-cauciucuri.com datorită funcționalității de comparație preț – după ce identifici modelul potrivit utilajului tău agricol, alege acele anvelope pentru tractoare care sunt vândute la cel mai mic preț. Vei avea acces la o listă cu prețurile oferite la anvelope tractor de către mai multe magazine online care comercializează acest tip de produs.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 9
a anumitor produse 9
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus