Filtrul cautat

Anvelope Michelin Pilot Super Sport

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Michelin Pilot Super Sport – chiar si in conditii extreme, siguranta maxima

Michelin Pilot Super Sport este unul insemnele emblematice ale producătorului francez. Nu e de mirare, aceasta anvelopa Michelin, de vară (Sommerreifen von Michelin), oferă siguranta chiar și în condiții meteorologice extreme.

Cel mai bun de manipulare Michelin Pilot Super Sport uscat

Michelin Pilot Super Sport este indragit de clientii din intraga lume pentru nenumaratele sale calitati in conducere. Nu e de mirare, din moment ce fibrele, de inalta performanta, Twaron asigură chiar și la viteze mari o foarte mare stabilitate a benzii de rulare. Din cauza acestui variator de tensiune centrul benzii de rulare se extinde mai putin decât zona umerilor. Astfel este garantată o distribuție mult mai uniformă, precum și o uzură mai regulata. În plus, Michelin Pilot Super Sport are un nou compus al benzii de rulare, care este format din două componente: la exterior este inglobat un amestec de elastomer, care asigură, chiar și la sarcini mari, o stabilitate considerabila. La interiorul anvelopei Michelin Pilot Super Sport este inglobata cea mai recentă generație de elastomer, care utilizează cea mai mică rugozitatea drumului, în scopul de a rupe filmul de apă. Ca la alte modele Michelin (Michelin-Modellen)e placerea maxima de a conduce este asigurata in orice situatie.

Michelin – compania franceza de succes

Istoria companiei franceze de anvelope Michelin (Michelin) poate fi urmărita înapoi pana in anul 1889. La acea vreme, frații Michelin a preluat o uzină care prelucra cauciuc și, in scurta vreme, a început fabricarea de anvelope pentru automobile și biciclete. Gratie marelui succes compania s-a extins rapid și astăzi oferă o gamă extrem de largă de anvelope, care sunt potrivite pentru foarte multe utilizari.

Cu profilele sale inovatoare Michelin Pilot Super Sport oferă mai mare stabilitate in conducere chiar și pe carosabil umed și, astfel, garantează plăcerea maximă de conducere. De asemenea, merită menționata protecția extinsă împotriva acvaplanarii, pe care aceste anvelope o asigura.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 70
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 70
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus