Filtrul cautat

Anvelope Camion

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Constructie

Categoria de prețuri


Alegi din peste 2000 de modele de anvelope de camion!

Dat fiind specificul camioanelor – faptul că sunt folosite atât pe distanțe mari, cât și cu încărcături de câteva tone, calitatea și rezistența unor anvelope de camion reprezintă o investiție ce trebuie făcută cu grijă. Pe euro-cauciucuri.com ai la dispoziție o unealtă prețioasă pentru a lua decizia potrivită – compari prețurile la produsul dorit, adică după ce introduci specificațiile cauciucurilor de camion dorite, îți generăm în mod automat o listă cu prețurile pe care le oferă diverșe magazine online pentru acel produs – iar tu găsești prețul care îți place cel mai mult, fără să faci rabat la calitate.

Cum alegi cea mai bună anvelopă de camion?

Pe euro-cauciucuri.com se vând anvelope camion de la producători de top – Hankok, Bridgestone. Kaltrunerneuerung, Goodyear, Continental, Michelin, Pirellli, Aeolus sau Kumho. Deși e important să găsești cauciucuri camioane ieftine, trebuie să ai în vedere și costurile care vin o dată cu o decizie nepotrivită, costuri care pot fi mult mai mari decât te aștepți, mai ales atunci când ai sau conduci un camion de transport international.
Din nou, dacă vrei anvelope camion preț corect, e suficient să ceri cât mai multe oferte pentru același produs, lucru pe care pe euro-cauciucuri.com îl poți face din câteva click-uri.

Înainte să ajungi sa analizezi pagina cu cauciucuri camioane prețuri, trebuie să ai în vedere neapărat dimensiunile necesare, tipul de camion avut în parcul auto și greutatea maximă pe care o poate suporta, dar și greutatea pe care o suportă în fiecare zi.

Conform studiilor unor producători din domeniu, se pare că anvelopele sunt responsabile de aproximativ 30% din consumul de carburant al vehiculului. Adica, o treime din carburantul din rezervor este consumată doar de anvelope, proces numit rezistență la rulare și care poate, bineînțeles, să genereze și un consum excesiv de carburant. De aceea, o atenție sporită la prețuri anvelope camion reprezintă unul din cele mai importante lucruri din procesul de decizie de anvelope de camion.

Cum cumperi online și simplu anvelopele pentru camion?

Cel mai important este să setezi filtrele căutării de pe site-ul pe care îl folosești în mod corect – verifici dimensiunile cauciucuri de camion din documentele mașinii și le introduci în câmpul alăturat. Apoi, selectezi ce ai nevoie – anvelope de vară camion, anvelope de iarnă sau anvelope all season. Urmează setarea celorlalte variabile ale căutării – puterea de susținere, viteza, etichetele UE (eficiența consumului de carburant, aderența și zgomotul de rulare), marca și eventualele opțiuni suplimentare. Apoi, în cazul în care ai găsit anvelope de camion potrivite, compare prețurile din lista de vânzători online și alegi prețul cel mai bun pentru tine! Deci, găsești cauciucuri camion ieftine din câteva click-uri și te asiguri că ai mașina echipată în câteva zile.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 13
a anumitor produse 13
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus