Filtrul cautat

Anvelope 205 60 R16

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Ce trebuie sa stii despre modelul de anvelope 205 60 R16?

Dimensiunea de cauciucuri 205 60 R16 poate fi echipata pe mai multe tipuri de masini, printre care si Audi si BMW. Aceste modele de masina sunt high end si daca estetica este importanta pentru tine, probabil ca e important sa alegi variante de anvelope 205 60 16 care sa arate cat mai bine. O anvelopa 205 60 r16 – in functie de producator – poate sa aiba foarte multe calitati, cum ar fi o stabilitate foarte buna mai ales in cazul unei viteze mai mari, un nivel de zgomot redus, poate sa ofere o anumita economie de carburant si in cazul unor anumiti furnizori, poate inclusiv sa aiba un design special al caii de rulare care sa ajute la eliminarea rapida a apei si deci sa scada riscul de acvaplanare.

Mai ales in cazul unei masini high end cum sunt modelele mentionate mai sus, la care adaugam si Acura CL si TL, Buick Encore Excelle GT si Excelle XT GL6, o anvelopa ar trebui – daca ai la indemana bugetul necesar – sa pastreze aceleasi trasaturi high end si sa arate bine, o data montata pe masina.

Daca cumperi online anvelopele la aceste dimensiuni, beneficiile pot avea legatura cu confortul tau – nu mai trebuie sa te ocupi de transportul acestora si in plus, poti trece la adresa de livrare direct atelierul auto la care iti montezi anvelopele, pentru a economisi timp.

Anvelope de vara 205x60 r16

Anvelopele de dimensiunile r16 205 x 60 potrivite sezonului cald sunt facute din compusi speciali, care sa reziste bine la temperaturi mari. Aceste anvelope performeaza cel mai bine in conditii de drum uscat sau umed si nu sunt deloc recomandate pentru a fi utilizate in conditiile sezonului rece. Atunci cand esti in cautarea unor anvelope 205 60 r16 pret bun, dedicate lunilor de vara, e bine sa te uiti la compusii de cauciuc, la aderenta, la nivelul de zgomot dar si la rezultatele testelor realizate de publicatiile din domeniu, pentru a vedea care sunt modelele de cauciucuri 205 60 16 performante.

205 r16 60 – anvelope de iarna

Multi sofer nu inteleg perfect diferentele dintre anvelopele all season si cele de iarna. Anvelopele de iarna sunt realizate dintr-un compus de cauciuc distinct, care e special gandit pentru conditii vitrege de drum, specifice sezonului rece. Performanta lor maxima este in conditii de temperatura scazuta, pe carosabil cu zapada sau gheata. Atunci cand anvelope 205 60 r16 compari modele, asigura-te ca anvelopele selectate au simbolul Three Mountain Peak Snow Flake – semn ca acestea indeplinesc standardele UE.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 556
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 556
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus