Filtrul cautat

Anvelope Taurus

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Opțiuni Suplimentare

Constructie

Categoria de prețuri

ISTORICUL COMPANIEI

Un producător cu istorie solidă, Taurus există încă din 1913. Din 1996, Taurus a devenit o parte componentă din grupul Michelin, care deține 90% din acțiuni. Acest lucru înseamnă că experiența și tehnologia Michelin a îmbunătățit și a transformat aceste anvelope auto Taurus în produse fiabile, rezistente, fiind produse conform standardelor înalte ale companiei mamă. În 2013, brandul Taurus a fost dezvoltat puternic și pe direcția de cauciucuri de turisme, cu modele noi, dezvoltate în fabricile Michelin din Europa. Deci, dacă alegi acest brand, ai de-a face cu anvelope Taurus ieftine și care oferă foarte multe funcționalități.

În România există o linie de fabricație de cauciucuri Taurus, la uzina Zalău. Aceasta a fost achiziționată de Michelin în 2001, moment în care au fost implementate noi standard de calitate și producție. În acest moment, la Zalău sunt produse mai multe tipuri de anvelope – de camion, cu camera de aer sau tubeless, sub mai multe mărci – Taurus, Riken, Kormoran sau Michelin (anvelopele industriale dar și anvelope de metrou, din anul 2013) dar și cord metalic, produs la Zalău și furnizat uzinelor din cadrul grupului Michelin. În România, Michelin mai are o uzină la Florești, Victoria (anvelope Michelin, BF Goodrich, Kormoran și Kleber).

CALITĂȚILE ANVELOPELOR TAURUS

Multe anvelope realizate sub acest brand sunt fabricate dintr-o compoziție specială de cauciuc, care asigură aderența foarte bună pe timp de vară sau iarnă dar și o rezistență crescută în timp. În ceea ce privește Taurus anvelope pret, există și variante ieftine, destinate acelor șoferi care au un buget mic și astfel pot beneficia de caracteristici mai mult decât decente ale cauciucurilor. Aceste Taurus cauciucuri pret mic au diferite calități – model directional care oferă performanțe bune pe orice tip de suprafață, umeri robuști – deci o bună prindere și o bună stabilitate laterală sau muchii aderente pentru performanță bună în condiții meteo de iarnă. Mai există produse cu șanțuri circumferențiale adânci, pentru a elimina rapid apa și deci pentru a evita riscul de acvaplanare, sau cu alte caracteristici, care îmbunătățesc distanța de frânare și aderența pe diferite tipuri de suprafețe.

CUM GĂSEȘTI TAURUS CAUCIUCURI PRET BUN?

În primul rând, atunci când vrei să-ți echipezi mașina cu anvelope noi, trebuie să analizezi cu atenție nevoile tale ca șofer. Este important să identifici atât condițiile meteo ale regiunii în care conduci cel mai des și să stabilești dacă ai nevoie de anvelope de vară, de iarnă sau all season. Apoi, să-ți analizezi stilul de condus, astfel încât să alegi acel cauciuc care să-ți susțină stilul de frânat, preferințele referitoare la viteză și viraje. Astfel, îți mărești șansele de a alege acea anvelopă cu un preț corect, care să aibă și caracteristicile de care ai nevoie. Există o mare diferență de nevoi referitoare la anvelope când comparăm un șofer care de exemplu face drumuri dese pe autostradă și unul care conduce mai degrabă în oraș. Deci, alege Taurus cauciucuri preturi și caracteristici care să te ajute cel mai mult dar adaptat pe obiceiurile tale specifice în ceea ce privește drumurile cu mașina.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 233
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 233
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus