Filtrul cautat

Anvelope de iarnă pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Compară prețuri și alege din cele mai bune cauciucuri de iarnă!

Îți cauți anvelope de iarnă? Pe euro-cauciucuri, găsești aproape 6000 de variante, cele mai bune anvelope de iarnă! Folosind filtrele de căutare și comparatorul de prețuri, te asiguri că achiziționezi anvelopele de iarnă potrivite mașinii și bugetului tău.

Cauciucuri de iarnă – cum le alegi?

În primul rând, introdu dimensiunile anvelopelor în câmpul din stanga, cu atenție – este foarte important să selectezi doar acele dimensiuni care sunt potrivite pentru mașina ta – lățimea, înălțimea și diametrul. Dacă este pentru prima oară când analizezi oferte anvelope iarnă și nu ești sigur de dimensiuni, verifică documentele mașinii (la unele modele de mașini, poți verifica și marginea interioară a ușii șoferului) – acolo vei găsi dimensiunile pentru anvelopele potrivite mașinii tale.

Brandul de anvelope este și el important – în meniul din stânga poți alege unul din producătorii de top anvelope iarnă din lume – Pirelli, Continental, Bridgestone, Hankook, Michelin, Yokohama, Dunlop, Nankang sau Falken. La fel, poți selecta puterea de susținere dorită și viteza și chiar și etichetările UE – eficiența consumului de carburant, aderența și zgomotul extern de rulare exprimat în decibeli. În ceea ce privește viteza maximă pe timp de iarnă, aici poți să te gândești dacă ai cu adevărat nevoie de o viteză maximă de 140 km/h, iarna, sau dacă poți aproxima o viteză medie realistă, din experiența anterioară.

Consultă și opțiunile suplimentare – atunci când analizezi oferte cauciucuri iarnă pe euro-cauciucuri.com, poți selecta și tipul anvelopei – RF, XL sau Runflat, dar și tipul de construcție – R (Radial) sau zr. Diferența între anvelopele Radial (introduse în 1946 de Michelin) și cele normale este că primele sunt mai rigide, datorită unui schelet protector, și nu se vor deforma atât de rapid pe drumurile proaste.

Bineînțeles, cea mai importantă variabilă atunci când alegi anvelope iarnă: preț. Știm că îți dorești anvelope ieftine iarnă, așa că ai la dispoziție două funcționalități importante – din meniul din stânga poți selecta prețul dorit (de exemplu – de la 100 de lei până la 250 de lei) iar pagina se va updata în mod automat cu produsele care corespund criteriilor tale de căutare. Mai mult, având o listă cu acele cauciucuri de iarnă compari prețurile – fiecare produs poate fi regăsit în mai multe magazine online iar tu alegi acel preț care îți convine mai mult și te asiguri că nu plătești în plus din lipsă de informare. Este esențial să ai în vedere toate aceste caracteristici ale produselor, să nu cauți doar anvelope ieftine iarnă, ci să analizezi și ceea ce oferă produsul, în afară de prețul mic.

Ce e diferit la anvelopele de iarnă?

Anvelopele de iarnă sunt proiectate special pentru a-ți asigura aderența optimă în condiții de zăpadă sau gheață. Compoziția anvelopei de iarnă este total diferită de anvelopele all season sau față de cele de vară. Anvelopa de iarnă are un procent mai mare de cauciuc natural și dioxid de siliciu, pentru a contracara tendința naturală a materialului de a se întări atunci când este frig afară. Aici întâlnim prima limită – anvelopele de iarnă sunt construite pentru a funcționa optim în condiții de frig, gheață, zăpadă, însă pe asfaltul curat sau la peste 5 grade Celcius, acestea nu vor mai funcționa în mod eficient. Nu uita – dacă vrei cauciucuri iarnă ieftine, folosește comparatorul de prețuri!

O a doua trăsătură extrem de importantă a cauciucului de iarnă, pe lângă compoziție, este faptul că acesta are mici benzi pe profilul căii de rulare. Un detaliu care se dovedește a fi extrem de important atunci când ai nevoie de tracțiune puternică pe zăpadă sau atunci când mergi pe un drum umed. Aceste benzi de pe profilul căii de rulare permit apei să iasă mai ușor de sub anvelopă, reducând riscul de acvaplanare.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 9200
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 9200
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus