Filtrul cautat

Anvelope tot anul pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Compară prețuri și alege din cele mai bune anvelope ieftine all season!

Îți cauți cauciucuri ieftine all season? Pe euro-cauciucuri, găsești aproape 1800 de variante, cele mai bune anvelope all season! Cum găsești cel mai bun produs pentru mașină ta și pentru bugetul de care dispui? Introduci foarte clar informațiile necesare în filtrele de căutare, primești oferta anvelope all season și compari prețurile, până ajungi la cel mai mic preț pentru cel mai bun produs.

De ce să alegi anvelope all seasons?

Cel mai important beneficiu al echipării mașinii cu anvelope all seasons este reprezentat de faptul că scapi de bătăile de cap și de drumurile la atelierul auto în fiecare primăvară și toamnă. Dacă alegi anvelope auto all season, trebuie să știi că acestea sunt, din punct de vedere legal, la fel de eficiente ca și cele de iarnă. Se consideră însă că acestea sunt potrivite mai ales mașinilor mici – atunci când discutăm de mașini mai mari sau mai grele, există cazuri în care apar mici dezavantaje la rulare, care au efect asupra confortului la volan.

În ceea ce privește rulajul, e recomandat să folosești anvelope all season preț de până în 10 mii de kilometri anual, dacă estimezi un rulaj mai mare de atât, este mai bine să schimbi anvelopele iarna și vara, echipând mașina cu cauciucuri dedicate.

În mod ideal, în top anvelope all season intră acele anvelope produse cu rezistență pe timp de vară (distanță de frânare mică și comportament precis de rulare) și optimizate pentru sezonul rece (compoziție mai moale, pentru a nu se întări excesiv de la frig sau compoziție specială – cu elemente care să păstreze tăria cauciucului în parametri).

La prima vedere, beneficiile pentru cele mai bune oferte cauciucuri all season sunt reprezentate de prețul redus, însă acest lucru este valabil doar dacă nu conduci foarte foarte mult într-un an, dacă mașina ta nu este neapărat mare sau grea. Mai mult, în decizia asupra anvelopelor all season, ar trebui să cântărească mult și stilul tău de condus, toate acestea, pentru a putea estima în mod corect și precis nevoia unui asemenea echipament. Ce riști, dacă nu faci o analiză corectă a nevoilor de echipare? Vei înlocui anvelopele mai repede, ceea ce înseamnă de fapt o cheltuială mai mare decât anticipasei.

Cum alegi anvelopa all season potrivită mașinii tale?

Atunci când vrei să folosești all season cauciucuri bune, care să fie și ieftine și potrivite mașinii tale și stilului tău de condus, ai mai multe variabile pe care trebuie să le ai în vedere.

În primul rând, dimensiunile – dacă e pentru prima oară când comanzi anvelope online, te sfătuim să consulți documentele mașinii, să te asiguri că introduci în filtrul de pe euro-cauciucuri.com lățimea, înălțimea și diametrul potrivit.

O altă discuție importantă este cea referitoare la brand – din experiența proprie sau din recomandările specialiștilor sau a cunoscuților, este posibil să preferi un anumit brand, datorită calităților deja probate ale produselor. La noi, găsești doar branduri de top: Pirelli, Continental, Bridgestone, Hankook, Michelin, Yokohama, Dunlop, Nankang sau Falken.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 5115
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 5115
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus