Filtrul cautat

Anvelope Bridgestone Turanza T005

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Categoria de prețuri

De ce sa alegi anvelope Bridgestone Turanza t005?

Conform producatorului, echiparea unei perechi de cauciucuri Bridgestone Turanza t005 pe masina te va ajuta sa mentii controlul in conditii dificile de drum (de exemplu pe timp ploios), cu cea mai buna capacitate de franare si virare din clasa. Modelul Bridgestone Turanza t005 are un design imbunatatit, care incepe cu fantele din umar care optimizeaza curgerea si eliminarea apei. Drenarea este sustinuta si de golul din partea centrala a Bridgestone Turanza t005 pret bun. Astfel, contactul pe timpul franarii este uniform pe umeri si aduce beneficii soferului.

Si la nivelul carcasei exista imbunatatiri in cazul unor anvelope Turanza t005 Bridgestone – o armature rigida si rezistenta, fabricate din otel si polyester. Aceasta imbunatatire se traduce intr-o manevrare performanta si o rezistenta la rulaj crescuta, in cazul acestor anvelope.

Compozitia unor anvelope Bridgestone Turanza t005 pret bun este conform Nano Pro-tech, o tehnologie noua de amestecare, care imbunatateste amestecul silicei. Acest detaliu adauga la aderenta, mai ales in cazul carosabilului umed si aduce si o rezistenta superioara la uzura.

Soferii cumpara Bridgestone Turanza t005 pentru ca…

Tehnologia Nano Pro-tech aduce o economie crescuta de combustibil, dar si o tractiune mult mai buna – atat pe carosabil umed cat si uscat. Pe langa rezistenta, Bridgestone Turanza t005 compari cu alte anvelope, promite o distanta mai scurta de franare si risc scazut de acvaplanare. Exista si variante de Bridgestone Turanza t005 cu tehnologie run-flat, care iti vor fi de ajutor in cazul in care faci o pana (poti circula chiar si cu pana pana la cel mai apropiat service auto).

Cum gasesti cel mai bun pret Bridgestone Turanza t005?

Inainte de a te decide asupra unei marci, e important sa faci o scurta analiza a stilului tau de condus (tipul de franare sau de accelerare) dar si a conditiilor meteo a regiunii in care circuli si a categoriei de drum pe care mergi cel mai des. Astfel, vei putea prioritize trasaturile de care ai nevoie la o anvelopa si de-abia apoi vei gasi marca potrivita, la pretul potrivit.

Pe euro-cauciucuri ai cateva functionalitati care te ajuta destul de mult in selectia anvelopei perfecte. In primul rand, poti compara cauciucuri de la mai multe marci – ai la dispozitie o pagina separate unde, daca bifezi anterior variantele care te intereseaza, le vei putea analiza in functie de trasaturi. Apoi, ai la dispozitie o oferta bogata de la cele mai importante magazine care vand online anvelope, astfel incat sa alegi cel mai bun pret si cele mai bune conditii pentru tine (ex. timp de livrare).

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 267
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 267
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus