Politica de returnare

Informații despre drepturile dvs. de anulare

Aveți dreptul să anulați acest contract în termen de paisprezece zile, fără a vă prezenta motivele.

Pentru achiziționarea de bunuri, perioada de anulare este de paisprezece zile începând din ziua în care dumneavoastră sau o terță persoană desemnată de dvs., alta decât transportatorul, a luat bunurile. În cazul în care mărfurile comandate sunt livrate în transporturi parțiale, perioada începe în ziua primirii ultimelor mărfuri; în cazul în care contractul de livrare a mărfurilor prevede mai multe expedieri sau loturi parțiale, termenul începe în ziua în care a fost primită ultima livrare parțială sau lot;

Pentru a-ți exercita dreptul de anulare trebuie să ne informați (TyresNET GmbH, Amalienstr. 71 80799 München Germania, E-Mail: info@tyres.net) despre decizia dvs. de a anula acest contract, oferind o declarație clară (de ex. e-mail).

Este suficient să trimiteți anunțul de anulare în timp util pentru a respecta termenul limită.

Consecințele anulării

Dacă anulați acest contract, vă vom restitui fără întârziere plățile pe care le-am primit de la dvs. și nu mai târziu de paisprezece zile de la data primirii notificării dvs. de anulare, inclusiv a tuturor taxelor de livrare (cu excepția taxelor suplimentare datorate faptul că ați optat pentru un tip de livrare diferit de livrarea standard). În scopul rambursării, vom utiliza aceleași mijloace de plată pe care le-ați utilizat în tranzacția inițială, dacă nu s-a convenit expres expres; nu veți fi taxat suplimentar pentru această rambursare.

Noi colectăm bunurile de la dvs.

Noi suportăm costul returnării bunurilor.

Pentru o deteriorare a mărfurilor, dacă este cazul, veți plăti o despăgubire numai dacă deteriorarea se datorează manipulării inutile a acestora, în afara examinării condițiilor, caracteristicilor și funcționării acestora.

Sfârșitul informațiilor despre drepturile de anulare

In sus