Filtrul cautat

Anvelope Barum

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

ANVELOPE BARUM – CALITATE ȘI REZISTENȚĂ LA UN PREȚ BUN

În fiecare categorie de mașini, căutarea echipărilor sau a pieselor de schimb componente trebuie să includă un criteriu al calității și al durabilității, dar și unul legat de preț – fiecare șofer poate avea constrângeri de buget care trebuie respectate.

Indiferent dacă ești în căutarea unor anvelope pentru mașini compacte, vehicule up-market sau SUV-uri, oricare dintre ele au nevoie de trăsături bune, pentru a-ți susține stilul de condus. În afara avantajului Barum anvelope pret mic, acestea trebuie alese cu grijă, astfel încât să poată susține o aderență bună pe suprafețe și stabilitate pe carosabil, în orice tip de condiție a carosabilului.

Fiind o marcă bine cunoscută la nivel global, dacă alegi cauciucuri Barum ai la dispoziție o calitate care este rezultatul unor dezvoltări înalte la nivel de proces de fabricație. Procesul continuu al producătorului de dezvoltare a unor anvelope auto Barum care să corespundă în mod optim nevoilor și cerințelor șoferilor este demonstrat de rezistența cauciucurilor, dar și de performanța acestora. Este rezultatul eficienței dedicate a echipei de dezvoltatori Barum, al tehnologiilor folosite, toate într-una din cele mai moderne fabrici de anvelope din Europa.

BARUM CAUCIUCURI PREȚ MIC ȘI EXCELENȚĂ ÎN CEEA CE PRIVEȘTE CALITATEA

În general, costul de întreținere și ținere în funcțiune al unei mașini este în general ascendent, adică costă din ce în ce mai mult să întreții bine o mașină, de aici nevoia majorității șoferilor de a economisi oriunde se poate și de a micșora costurile, fără a risca prin aceasta calitatea sau confortul. Fiind conștienți de acest accent pe economie, producătorii din domeniu se străduiesc să ofere produse budget-friendly, cum se întâmplă și cu pret anvelope Barum.

Un exemplu de anvelope Barum ieftine dar în a căror proces de fabricație sunt incluse tehnologii superioare este gama Polaris 3, o gamă preferată de șoferii care vor să economisească, însă nu vor să facă rabat la valoare. Aceste cauciucuri Barum se uzează greu, astfel încât vor rezista la kilometraje mari. Mai mult, alegând aceste Barum cauciucuri pret mic, vei face și economie de combustibil dar vei beneficia și de o capacitate bună de frânare pe zăpadă sau pe gheață, datorită construcției speciale ale suprafeței cauciucului.

ECONOMIE ȘI SIGURANȚĂ

Un al doilea exemplu de anvelopă de la Barum care este de reținut pentru funcționarea sa bună este Brillantis 2, care oferă o combinație de economie de carburant și rezistență în timp, dar și precizie și manevrabilitate bună. Aceștia sunt principalii factori care îți vor susține stilul de condus și stabilesc Brillantis 2 ca o variantă sigură și eficientă de anvelopă.

Pentru a găsi cele mai bune cauciucuri Barum, poți folosi comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri, astfel încât să găsești acea anvelopă care te ajută cel mai mult și costă cel mai puțin.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 486
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 486
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus