Filtrul cautat

Anvelope Michelin Primacy 4

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Opțiuni Suplimentare

Constructie

Anvelope Primacy 4 Michelin

Producatorul Michelin promite, o data cu achizitia unei perechi de cauciucuri Michelin Primacy 4 o performanta excelenta de franare in conditii umede, datorita tehnologiei EverGrip, care ii garanteaza o buna franare chiar si dupa ce anvelopa este rulata. Nivelul optim de evacuare al apei este dat de un nou design de profil, realizat pentru siguranta crescuta, care ofera 22% mai mult spatiu pentru evacuarea al apei.

Reprezentantii Michelin mai vorbesc, in cazul unor anvelope Michelin Primacy 4 pret bun, si de un compus performant, pe baza de cauciuc, de ultima generatie. Acest compus este principalul motiv pentru care Michelin Primacy 4 este o anvelopa capabila sa iti ofere o franare foarte buna pe carosabil umed, franare care nu compromite longevitatea anvelopei.

In stabilirea Michelin Primacy 4 pret au jucat un rol si detaliile de design – de exemplu, anvelopa are marcaje inovatoare de uzura a benzii de rulare, care iti vor indica cel mai bun moment in care sa schimbi anvelopa.

Rezultate la testari – anvelope Michelin Primacy 4

Printre cele mai bune rezultate la teste ale anvelopelor Primacy 4 se numara Manevrabilitatea pe drum umed (Ace, 2019), confortul la rulare (Autozeitung, 2019), rezistenta la rulaj (Autozeitung, 2019), franare pe drum uscat si manevrabilitate pe drum uscat (Automotor, 2019).

Cum gasesti cel mai bun pret Michelin Primacy 4

Nu e foarte greu ca un sofer sa gaseasca cel mai bun pret la acest model, atunci cand vrea sa cumpara Michelin Primacy 4. E bine sa incepi cu o scurta analiza a modelului de anvelopa, prin care sa stabilesti clar prioritatile tale in ceea ce priveste un cauciuc. De exemplu, daca obisnuiesti sa mergi foarte mult cu masina, te-ar putea ajuta o anvelopa performanta, care sa te ajute sa economisesti combustibil. La fel, daca esti in cautarea unei anvelope de iarna si locuiesti intr-o regiune montana, in care iernile sunt deosebit de reci, prioritatea ta ar putea fi sa gasesti un cauciuc care sa fie special fabricat pentru a functiona bine pe drum inghetat sau acoperit de zapada.

Dupa ce ai stabilit aceste prioritati, poti folosi site-ul euro-cauciucuri pentru a gasi cel mai bun produs pentru nevoile tale, la cel mai bun pret de pe piata. De exemplu, poti sa compari diferite tipuri de anvelope (Michelin Primacy 4 compari cu un alt model similar, de la un alt producator cunoscut de cauciucuri) prin apasarea butonului cu doua sageti convergente (existent in orice pagina de produs sau de rezultat al unei anumite cautari).

Mai mult, dupa ce ai luat o decizie asupra modelului dorit, ai acces la mai multi furnizori de la care poti achizitiona acea varianta de anvelopa. Majoritatea vand online cu livrare acasa si poti alege din lista pretul cel mai bun pentru tine.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 127
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 127
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus