Filtrul cautat

Anvelope Uniroyal

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO UNIROYAL

Uniroyal (The United States Rubber Company) este un producător de cauciucuri Uniroyal și de alte produse din cauciuc și de produse destinate armatei (muniție, explozivi) care aparține companiei Michelin, încă din anii 90.

Compania a fost fondată în 1892 și și-a schimbat numele în Uniroyal în 1961. Una din cele mai cunoscute anvelope Uniroyal este Tiger Paw, lansată în 1960 și inclusă ca și echipament original pentru mașinile cele mai puternice ale perioadei, cum ar fi Pontiac GTO.

Fondată în 1892, printre mai multe companii de cauciuc din America (Naugatuck, Connecticut), compania care produce anvelope Uniroyal a început cu încălțăminte de cauciuc, apoi de-a lungul timpului a mai vândut din subsidiare și apoi a fuzionat, în anii 80 cu B.F. Goodrich Company. La începutul anilor 90, Uniroyal Goodrich a fost achiziționată de grupul Michelin.

UNIROYAL ANVELOPE PRET BUN – CAUCIUCURI DE VARĂ

Datorită istoriei îndelungate pe piață, dar și datorită faptului că acum este o marcă ce aparține Michelin (și deci beneficiază de standardele unui producător de top în domeniu), anvelopele Uniroyal sunt bine privite pe piața de cauciucuri auto.

În ceea ce privește anvelopele de vară, Uniroyal cauciucuri pret decent sunt îmbunătățite cu tehnologia Shark Skin, adică o îmbunătățire la nivel de aderență pe carosabil umed, care asigură, conform producătorului, o experiență sigură și stabilă la volan. Dat fiind faptul că nu este una din mărcile foarte cunoscute ale Michelin, poți găsi Uniroyal anvelope pret bun fie online, fie la atelierele auto care au și magazine.

Dezvoltarea și atenția depusă de producător pentru îmbunătățirea aderenței cauciucurilor a dus la lansarea a altor două categorii de anvelope – RainSport 3 și RainExpert 3, care utilizează aceeași tehnologie, pe care producătorul o laudă ca având trăsături bune în îmbunătățirea tracțiunii pe suprafețe umede.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE UNIROYAL IEFTINE?

Înainte de a alege marca exactă de cauciucuri cu care să-ți echipezi mașina, e recomandat să-ți analizezi stilul de condus. Indicii pe care e bine să-i ai în vedere în această analiză sunt de la regiunea în care circuli cel mai des (condițiile meteo pot necesita un tip de anvelopă specific) până la categoria de drum pe care obișnuiești să călătorești (de exemplu, o anvelopă normală se va uza mai rapid pe autostradă decât în oraș, din cauza vitezei mai mari permise pe acest tip de drum) dar și obiceiuri ca șofer – felul în care iei virajele sau felul în care frânezi. Toate aceste variabile te pot ajuta să prioritizezi ce tip de anvelopă e cea mai bună pentru stilul tău de condus și pentru mașina ta. Poți găsi Uniroyal cauciucuri pret bun dacă folosești un comparator de produse (cum este cel de pe euro-cauciucuri) și dacă apoi analizezi cu atenție ofertele magazinelor online, listate tot pe euro-cauciucuri. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 707
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 707
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus