Filtrul cautat

Anvelope Uniroyal RainSport 5

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Anvelope Uniroyal Rainsport 5

Modelul Uniroyal Rainsport 5 este un model de anvelopa de vara special gandit pentru conditiile de ploaie, in care carosabilul este foarte ud. Performanta este deci sporita si garanteaza rezultate bune in conditii de ploaie, furtuna, cand pe carosabil cantitatea de apa este foarte mare. Acest model de anvelope Uniroyal Rainsport 5 pret bun ofera un control foarte bun al masinii in aceste conditii. Aceste anvelope sport Rainsport 5 Uniroyal sunt potrivite pentru masini middle-class si upper-class compacte dar si SUV-uri.

Trasaturile unor cauciucuri Uniroyal Rainsport 5

Tehnologia Shark Skin are ca scop dispersarea, eliminarea apei de pe suprafata anvelopei si – combinata cu adancituri accentuate, scad mult riscul de acvaplanare. Aceste cauciucuri au o aderenta foarte mare pe suprafata umeda, datorita inovativului Aqua-Twist.

Compusii de cauciuc din noul model de anvelopa Uniroyal Rainsport 5 au o uzura redusa, iar structura anvelopei este si ea mult mai stabila, trasaturi care se traduc in obtinerea unei rezistente mult mai mari dar au un efect bun si asupra reducerea nivelului de zgomot.

Raspunsul prompt la manevrele volanului sunt datorate tot structurii anvelopei – baza rigida, combinata cu restul elementelor ofera un confort sporit la viraje, atat in conditii de carosabil umed cat si in conditii de drum uscat.

Daca vrei sa Uniroyal Rainsport 5 compari cu alte modele de anvelope de pe piata, pentru a identifica atat cel mai bun pret cat si cel mai bun magazin online de la care sa faci comanda online pentru noile tale anvelope, pe euro-cauciucuri.com poti face acest lucru intr-un mod extrem de simplu – utilizand comparatorul de anvelope. Astfel, iti cresti sansele de a gasi anvelope Uniroyal Rainsport 5 pret optim pentru bugetul pe care-l ai la dispozitie. Nu uita sa verifici si campaniile si promotiile de pe fiecare magazin online prezent de pe euro-cauciucuri fiindca ai sanse sa gasesti atat discount-uri cat si campanii de sezon (cum este Black Friday) sau perioade incare transportul este gratuit.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 120
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 120
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus