Filtrul cautat

Anvelope Uniroyal RainSport 3

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Uniroyal Rainsport 3 – anvelope de vara de calitate

Destinate turismelor, cu indice de viteza V (o viteza maxima de 240 km/h), o pereche de anvelope Uniroyal Rainsport 3 iti promit o manevrabilitate sporita, stabilitate la viraje si o buna frecare in cazul unor temperaturi ridicate. Indicele de sarcina 91 indica faptul ca fiecare roata poate fi incarcata cu 615 kilograme.

Americanii de la Uniroyal (cu o istorie care incepe din 1982, cand compania se numea U.S. Rubber Company) au fost achizitionati in 1990 de catre Michelin, un alt argument pentru care soferii cumpara Uniroyal Rainsport 3 fiind astfel cunoscutele standarde ale Michelin. Pe euro-caucucuri vei gasi Uniroyal Rainsport 3 pret bun, date fiind multiplele oferte ale vanzatorilor online de anvelope.

O pereche de cauciucuri Uniroyal Rainsport 3 sunt gandite pentru a se comporta in mod optim la o temperatura mai mare de 7 grade Celsius si ofera calitatile promise (manevrabilitatea ridicata, stabilitatea in viraj si franarea la temperaturi mari) in primul rand datorita compusilor speciali din anvelopa. Exista si detalii la nivel de design care sustin calitatile unor anvelope Rainsport 3 Uniroyal, cum ar fi un numar mai mic de santuri pe banda de rulare. Acest lucru inseamna ca suprafata anvelopei va fi, intr-un procent mai mare, in contact cu drumul. Ca rezultat, aderenta si stabilitatea cresc si deci ai de-a face cu niste anvelope pe care te poti baza.

Alte argumente pentru care soferii aleg modelul Rainsport 3 de la Uniroyal

Capacitatea de franare apare ca un argument atunci cand Uniroyal Rainsport 3 compari cu alte modele. Acest model de anvelopa va frana cu 18 m mai rapid decat o anvelopa din clasa F, conform testelor pe carosabil umed (o viteza de 80 km/h)

Si in ceea ce priveste consumul de combustibil, un pret Uniroyal Rainsport 3 bun va reflecta si o economie de pana la 0.35 l la fiecare 100 km.

Anvelope Uniroyal Rainsport 3 pret bun

Daca vrei cel mai bun pret de pe piata la acest model de anvelope, analizeaza cu atentie oferta magazinelor online care vand cauciucuri. Pe euro-cauciucuri, ai acces la ofertele acestora foarte rapid, cu ajutorul catorva click-uri.

Atunci cand te decizi asupra unui anumit model de anvelopa si a unei marci, e important sa faci o mica analiza inainte. Aceasta analiza trebuie sa aiba in vedere atat stilul tau de condus (viteza, modalitatea de franare si de accelerare) cat si conditiile drumurilor si cele meteo din regiunea in care locuiesti si conduci (de exemplu, daca temperaturile sunt foarte ridicate vara sau daca iarna ai de-a face des cu drumuri care se acopera de zapada).

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 52
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 52
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus