Filtrul cautat

Anvelope Nokian WR D4

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Categoria de prețuri

Avantajele Nokian WR D4

Daca te gandesti sa-ti achizitionezi o pereche de anvelope WR D4 Nokian, trebuie sa stii ca producatorul finlandez, recunoscut ca unul din cei mai buni producatori de modele anvelope iarna, comunica inovatii unice in tehnologia de fabricare a noului model de anvelope WR D4 Nokian. Producatorul promite o aderenta excelenta, care ofera o siguranta crescuta pe carosabil umed sau pe zapada. Modelul de anvelope Nokian WR D4 este prima anvelopa premium destinata sezonului rece care ofera clasa A pe eticheta UE.

Ce inseamna asta pentru experienta ta la volan? Daca alegi anvelope Nokian WR D4 pret bun, ai la dispozitie o distanta de franare de aproximativ 18m. Mai mult, ai la dispozitie imbunatatiri (fata de modelul anterior al producatorului) la nivelul benzii de rulare, a structurii pneului si al compozitiei de cauciuc.

Cauciucuri Nokian WR D14 – Twin Trac Silica

In cazul noului model de anvelope de la Nokian, materialul pare a fi unul de calitate. Astfel, producatorul anunta ca Twin Trac Silica este numele materialului folosit pentru banda de rulare (in cazul unei anvelope de iarna acest material joaca un rol deosebit de important) si este fabricat din cauciuc, dioxid de siliciu si ulei de canola. Acest tip de material ajuta, conform Nokian, la o performanta energetica optima, la reducerea zgomotului si la performante foarte bune pe zapada.

O alta inovatie vine la nivelul structurii noilor cauciucuri Nokian WR D4 pret corect, cu umerii intariti, tehnologie pentru rulare silentioasa (69 dB) si trei centuri de nailon (fara sudura).

In sistemul UE de etichetare, modelele Nokian WR D4 au, in functie de dimensiuni, coeficienti B sau C pentru rezistenta la rulaj si consum de combustibil si A sau B referitor la aderenta pe carosabil umed. Dimensiunile disponibile pentru acest model de anvelopa variaza de la 14 la 20 de inch iar vitezele, de la Q (150 km/h) pana la W (270 km/h). Astfel, modelul de anvelopa Nokian WR D4 este disponibil in variante versatile, care includ modele pentru masini sport dar si pentru masini electrice.

Cum găsești cel mai bun pret Nokian WR D4?

Daca folosesti functionalitatile site-ului euro-cauciucuri, vei avea la dispozitie, din cateva click-uri, cel mai bun pret anvelope Nokian WR D4 de pe piata. Ce poti face este sa alegi Nokian WR D4 compari oferta furnizorilor (magazine care comercializeaza anvelope) din lista, si poti sa compari si mai multe modele de anvelope intre ele, daca nu te-ai decis asupra modelului Nokian. Poti astfel cumpara Nokian WR D4 la cel mai bun pret disponibil online.

Nu uita, atunci cand alegi un model de anvelopa, este important sa analizezi in primul rand nevoile tale specifice de la o anvelopa. Aceasta analiza trebuie sa aiba in vedere stilul tau de condus si de franare, tipul de drum pe care circuli cel mai des si calitatea sa dar si conditiile meteo din regiunea in care locuiesti (de exemplu, iarna la munte va aduce conditii mai dure decat sezonul rece intr-un oras la o altitudine mai mica). Astfel, te asiguri ca selectia trasaturilor anvelopei este facuta personalizat pe ceea ce ai cu adevarat nevoie de la un cauciuc.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 22
vedeți mai multe 2
a anumitor produse 22
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus