Filtrul cautat

Anvelope Nokian WR D3

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Nokian WR D3: anvelopa de iarna sigura si de buna calitate

Sub numele de Nokian WR D3 a aceluiași producător finlandez de anvelope, anvelopa de iarnă (Winterreifen) garantează o viață lungă și o fiabilitate pe termen lung. Anvelopa garanteaza o fiabilitate și o calitate mare. Ea poate fi utilizata la masini mici și mijlocii precum și la limuzine.

Nokian WR D3: Despre Producator

Nokian WR D3 vine de la fieraria producătorului finlandez de anvelope Nokian, care produce nu numai anvelope de iarnă ci si anvelope de vară (Sommerreifen ). De multe ori el poartă chiar termenul "Renkaat" in numele sau. Cuvintele inseamna "anvelope". Numele producătorului de anvelope se trage din orașul natal Nokia. Numele exact a fost, cu toate acestea, acordat deja bine-cunoscutului producător de telefoane mobile, care se se trage tot de aici. Nokian si-a câștigat reputația în Europa, unul din cei mai buni producători de anvelope de iarna.

Despre Nokian WR D3

Nokian WR D3 este o anvelopa de iarna (Winterreifen), care se armonizeaza cu toate dimensiunile standard de vehicule. Se gasesc anvelope cu diametrul de la 175 până la 225 mm. Pentru recunoastere cea mai mare dimensiunea are semnul"XL". Anvelopa este de tip radial și in catalogul UE este clasificat în categoria C de rezistența la rulare. La aderenta pe umed a pneurilor are valoare identica. Ambele specificații sunt foarte bune pentru o anvelopă din această gamă de preț. Zgomotul produs de anvelopa la rulare este de 72 decibeli.

De mai mulți ani în Germania, pentru anvelopele de iarna, există o obligațieEste în natura lucrurilor ca oamenii sa doreasca acest tip de anvelope proiectate sa dureze cat maimult timp posibil și fără nici o problemă, fără a fi nevoie să plateasca prea mulți bani.Nokian WR D3 asigura aceste inalte obiective.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 30
vedeți mai multe 10
a anumitor produse 30
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus