Filtrul cautat

Anvelope Tigar Winter

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Opțiuni Suplimentare

Constructie

Categoria de prețuri

Tigar Winter pret mic – anvelope buget

Daca esti in cautarea unor anvelope de calitate, printre cele mai bune din categoria buget, marca Tigar ar putea fi pentru tine. Anvelope Tigar Winter pret bun sunt produse conform standardelor Michelin, de care apartine si sunt printre cele mai populare anvelope din Europa de Est.

Daca vrei sa-ti montezi pe masina cauciucuri Tigar Winter, nu uita ca pe euro-cauciucuri.com poti folosi comparatorul de anvelope. Functionalitatea te va ajuta sa Tigar Winter compari cu un alt model de anvelope, pentru a identifica cel mai bun model pentru tine, bugetul si masina ta. Compara Winter Tigar din punct de vedere al tuturor indicilor si etichetelor si gaseste si cel mai bun pret de pe piata. Vei identifica rapid cea mai buna oferta de cauciucuri Tigar Winter datorita faptului ca pe euro-cauciucuri.com ai la dispozitie numai magazine de top de unde poti face comanda online de anvelope si care livreaza pe intreg teritoriul Romaniei. Poti inclusiv sa urmaresti ofertele sau campaniile de reduceri ale acestor magazine – poti prinde fie discount-uri, fie beneficii precum transportul gratuit la o comanda minima, fie campanii mari, cum este Black Friday (la care exista inclusiv magazine online de anvelope participante).

Tigar Winter – anvelope marca Michelin

Tigar este un jucator important in segmentul de cauciucuri buget. Tigar Winter este un model care apartine acestei marci, infiintate in 1935 si produse in prima instanta in Serbia. Anvelopele Tigar sunt prezente in peste 60 de tari. Dupa un istoric de cativa zeci de ani in care Tigar a colaborat cu BFGoodrich si Michelin si deschiderea unor filiale importante in America si Marea Britanie, in 1980 Michelin devine unicul proprietar al companiei de anvelope Tigar si continua productia in fabricile companiei. Michelin mai produce si marcile Riken si Kormoran, acestea fiind tot marci care apartin producatorului francez. Tigar este liderul pietei de anvelope din regiunea Europei de Est.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 30
vedeți mai multe 10
a anumitor produse 30
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus