Filtrul cautat

Anvelope Nexen N blue 4 Season

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Categoria de prețuri

Nexen N Blue 4 season – o anvelopa de calitate

In urma testelor din anii trecuti, se pare ca modelul de anvelope N Blue 4 season Nexen au avut cele mai bune performante, comparativ cu cele demonstrate de alte 10 modele de la alti producatori. Cele mai bune rezultate au fost inregistrate pe suprafetele acoperite cu apa sau gheata, dar s-au mai observat si calitatile foarte bune referitor la rezistenta la rulare si – ca si consecinta – economia de carburant. Franarea pe astfalt ud si rezultatele bune in viraje sunt alte doua categorii la care modelul de cauciucuri Nexen N Blue 4 season a inregistrat rezultate notabile.

Un alt beneficiu pe care producatorul il promite, la echiparea masinii cu acest model de cauciucuri Nexen N Blue 4 season este zgomotul redus, cu un impact foarte bun in ceea ce priveste confortul soferului si al pasagerilor. Ca si detaliu de design al anvelopelor, poate fi mentionat canelul in V care ofera un drenaj suplimentar al apei, atunci cand conduci pe carosabil umed.

Pret Nexen N Blue 4 season

Daca esti in cautarea unor anvelope Nexen N Blue 4 season pret bun, euro-cauciucuri e un website prin care ai acces la oferte de la majoritatea magazinelor care comercializeaza anvelope online. Asta inseamna ca vei putea alege cu usurinta atat cel mai bun pret pentru modelul pe care-l doresti si vei putea alege si in functie de alte beneficii, cum ar fi timpul de livrare oferit de fiecare magazin.

Folosind functionalitatile euro-cauciucuri, poti si sa Nexen N Blue 4 season compari cu alte modele de anvelope, astfel incat sa alegi acea anvelopa care iti va aduce maximul de avantaje.

Clasificata drept o anvelopa economica, se pare ca cel mai des, soferii cumpara Nexen N Blue 4 season datorita performantei foarte bune, raportat la pret.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 87
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 87
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus