Filtrul cautat

Anvelope Goodyear Wrangler DuraTrac

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca


Vânzător

Goodyear Wrangler Duratrac – partener de incredere pe carosabil si pe teren accidentat

Nu multe anvelope ca Goodyear Wrangler DuraTrac posedă un astfel de profil sofisticat, care asigură, în special pe terenuri dificile, o aderenta sigură. Ca și alte modele de Goodyear ,Wrangler DuraTrac, sunt adaptate special pentru nevoile șoferului și are drept scop iubitorii de terenuri dificile.

Potrivite pentru orice suprafata

Terenuri pline de noroi sau drumuri acoperite cu zăpadă pentru Goodyear Wrangler DuraTrac nu reprezintă o problemă. Prin urmare, acest model este deosebit de bine adaptat ca anvelopă de iarnă și garanteaza o tracțiune îmbunătățită la conducerea pe teren dificil. Modelul cu simbolul fulg de zăpadă este recomandat și poate fi dotat, pentru condiții grele, cu crampoane. Această flexibilitate oferă vehiculului, în special în timpul iernii, o fiabilitate necesara tocmai situației meteo în schimbare. Dar chiar și pe macadam sau noroi Goodyear Wrangler DuraTrac se comporta bine. Dotate cu grupe de proeminente pemtru auto-curatare asigură că profilului fără probleme eliberarea de noroi, murdărie și pietriș. Protecția integrată asigură longevitatea jantei, mai ales a jantelor sensibile de pe vehicul.

Senzatia de conducere liniștită și stabilă

Goodyear Wrangler DuraTrac garantează pe langă performanță si placerea conducerii pe terenuri dificile intr-un stil relaxat. Grupul de profile antizgomot realizat prin proiectare ajuta la minimizarea zgomotului în timpul conducerii. Pe distanțe lungi, mai ales, acest lucru devine evident. În acest fel, siguranța rutieră este asigurată de nivelul crescut al controlului în timp ce conduceți. Prin utilizarea unei asigurări ieftina, utilizarea vehiculului este confortabilă in orice conditii.

Cu anvelopele Goodyear Wrangler DuraTrac iubitorii de trasee pe teren accidentat castiga încredere sa conduca in orice situatie. Această proprietate se vede si pe suprafetele normale și face flexibilitatea ridicată a modelului cu atât mai evidenta.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 4
a anumitor produse 4
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus