Filtrul cautat

Anvelope Cooper

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO COOPER

Cooper Tire & Rubber Company este o companie americană specializată în producția de anvelope Cooper pentru mașini, camioane, motociclete și mașini de curse. Sediul este în Finland, Ohio, însă are 60 de alte centre în diferite țări, inclusiv în Marea Britanie, unde grupul conduce marca Avon Tyres.

Compania există încă din 1914 și de-a lungul timpului a produs inclusiv obiecte pentru armata americană, în timpul celui de-al doilea război mondial.

Numele Cooper Tire & Rubber a apărut după acest război, în 1946, iar până în 1983, compania era inclusă în topul Fortune 500 al companiilor din Statele Unite. Afacerile grupului Cooper au inclus și achiziții și parteneriate în Asia – în 2003, apare o primă fabrică de cauciucuri lângă Shanghai, în 2005, Cooper cumpără 11% din Kumho Tires Company (Sud Corea) și în același an, compania a achiziționat 51% din unul din cei mai mari producători chinezi de anvelope – Chenshang (Shandong) Passenger Tire Company. Mai târziu, compania a cumpărat inclusiv o unitate a Trayal Corporation (sârbi). În 2013, Apollo India a fost foarte aproape de a achiziționa Cooper, eveniment care ar fi transformat compania Goodyear în singurul producător american mare. Achiziția nu a mai avut loc, datorită unor nereguli legate de activitatea Cooper în China.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE COOPER IEFTINE?

Dacă îți alegi cauciucuri Cooper, acestea promit o destul de mare sustenabilitate și durabilitate, promisiune susținută de un test-garanție de 45 de zile. Design-ul anvelopelor este și el – conform producătorului – unul excepțional iar marca mai este comunicată ca având o foarte bună performanță pe carosabil umed. Vei găsi Cooper anvelope pret bun, dacă prioritizezi nevoile tale ca șofer. E important să faci o scurtă analiză a obiceiurilor tale la volan și astfel să alegi o anvelopă cu trăsături relevante. Pentru această analiză, trebuie să ai în vedere variabile precum – tipul de drum pe care conduci cel mai des (ex. autostradă vs. drum în oraș), felul în care iei virajele și felul în care frânezi dar și consumul de carburant optim pentru bugetul tău lunar. Vei găsi Cooper cauciucuri pret bun, mai ales dacă folosești un comparator de produse, cum este ce de pe euro-cauciucuri. Astfel, poți analiza trăsăturile a până la patru anvelope și vei avea acces și la magazinele online care vând Cooper cauciucuri preturi foarte mici.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 563
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 563
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus