Filtrul cautat

Anvelope Cooper DISCOVERER AT3

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Cu anvelopa Cooper Discoverer AT3 sigur pe toate drumurile

Uniformitatea și fiabilitatea sunt in natura anvelopei o necesitatePrin combinația celei mai noi tehnologii și un design flexibil, producătorul, cu anvelopa Cooper Discoverer AT3, a adus pe piata un companion de încredere pentru vehiculul.

Uniformitate la toate nivelurile

Cooper Discoverer AT3 iese în evidență în calitatea sa, în special, prin combinarea de noi tehnologii impreuna cu un finisaj de înaltă calitate. Mantaua este din acest motiv pentru orice miez, cum ar fi asfaltul, pietrișul sau betonul. O senzatie de conducere în condiții de siguranță și, mai presus de toate, controlul complet al vehiculului este asigurată de calitatea Cooper Discoverer AT3, în orice situatie. Ca și alte modele de la Cooper si acest model datorita compozitiei materialului de rulare specific al profilului este capabil să asigure o senzatie de conducere echilibrata și, de asemenea, permite o aderenta sigura in curbe.

Placut, silentios și sigur pe orice vreme

În funcție de condițiile meteorologice, situatiile de conducere pe drum se pot schimba brusc. În acest caz, este util de a avea un model de anvelope de încredere cum ar fi Cooper Discoverer AT3. Datorită profilului flexibil, la o împingere optimă, mentinerea aderentei este garantată. Acesta se intamplă chiar și pe carosabil umed. În plus, datorită rezistenței reduse la rulare, Cooper Discoverer AT3 este extrem de silentioasă și oferă o senzatie irezistibilă la conducere. În acest context, se obtine un consum redus de combustibil la fiecare călătorie. După mai mulți ani de utilizare a modelului, urmarea este obtinerea de economii de cost. Prin urmare, se merita sa cumperi chiar si cu o finanțare auto.

Nu degeaba anvelopa Cooper Discoverer AT3 este una dintre cele mai cunoscute de pe piață. Valorile remarcabile ale aderentei sigure chiar și pe carosabil umed reprezinta o garanție pentru o călătorie confortabilă de extra clasa. În plus, fiecare janta, cu acest model, se prezinta excelent vizual.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 3
a anumitor produse 3
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus