Filtrul cautat

Anvelope Continental WinterContact TS 860

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Care sunt avantajele unor cauciucuri Continental Wintercontact TS 860?

Conform producatorului, prioritatea Continental asupra sigurantei la volan este o prioritate iar noul model de anvelope Wintercontact TS 860 Continental promite imbunatatiri de 5% in ceea ce priveste capacitatea de franare pe drum umed, comparativ cu modelul anterior – TS 850.

Promisiunea Continental Wintercontact TS 860 este de siguranta maxima in conditii de iarna, iar anvelopa este destinata clasei compacte si celei medii. Chiar daca este vorba de o anvelopa competitiva, poti gasi Continental Wintercontact TS 860 pret bun, daca folosesti un comparator de preturi cum este cel de pe euro-cauciucuri.

Trasaturile unei anvelope Continental Wintercontact TS 860

Cele trei imbunatatiri la nivel de tehnologie cu care Continental se mandreste sunt Cool Chili (performante maxime la franare in sezonul rece), Liquid Layer Drainage (care ajuta la reducerea distantei de franare in conditii de drum acoperit de gheata) si Snow Curve+, care promite manevrabilitate ridicata atunci cand circuli pe un drum acoperit de zapada.

Un set de anvelope Continental Wintercontact TS 860 pret bun te vor ajuta pe timp de iarna sa manevrezi mai bine masina pe zapada. Snow Curve creste aderenta in timpul unui viraj, datorita captarii zapezii in peste 1000 de locuri pe profilul cauciucului.

O alta trasatura speciala a noului model Continenta este Liquid Layer Drainage, care promite o reducere buna a distantei de franare in conditii de gheata. Concret, asta inseamna un sistem cu mai multe canale si caneluri pe suprafata anvelopei – apa este astfel eliminata mult mai bine de pe amprenta anvelopei si se elimina problemele ce pot aparea in timpul franarii pe gheata care se topeste.

Si in final, un alt argument pentru care se pare ca soferii cumpara Continental Wintercontact TS 860 este Cool Chili, care promite performante generale de franare in sezonul rece. Aceasta trasatura se refera la compozitia cauciucului, care permite ca anvelopa Continental Wintercontact TS 860 sa ramana flexibila in conditiile sezonului rece. La aceasta performanta contribuie compusii pe baza de siliciu, care adauga la tractiune si asigura o buna aderenta pe ud, rezultand o performanta optima in timpul franarii.

Cum gasesti cel mai bun pret Continental Wintercontact TS 860?

Foloseste comparatorul de preturi de pe euro-cauciucuri si ai la dispozitie oferte diferite ale magazinelor care comercializeaza cauciucuri auto. Mai mult, Continental Wintercontact TS 860 compari preturile dar si trasaturile diferitelor modele de anvelope, astfel incat sa gasesti cu adevarat cea mai buna varianta de anvelope pentru masina ta.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 56
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 56
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus