Filtrul cautat

Anvelope Barum Polaris 5

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Barum Polaris 5 – de ce sa alegi aceasta anvelopa

Producatorul ceh Barum, cu o experienta considerabila in domeniu si prezent pe piata de cauciucuri inca din 1934, a ramas unul din cei mai buni producatori de anvelope de pe piata din Europa. Barum Polaris 5 pret bun este o anvelopa gandita pentru masinile pasager si SUV-uri, pentru echiparea acestora pe timp de iarna. Modelul de anvelope Barum Polaris 5 este varianta actualizata a modelului Polaris 3, cu imbunatatiri la nivelul tehnologiilor de fabricatie, al materialelor folosite si la calitatea generala a noului model.

Trasaturile unor anvelope Polaris 5 Barum

Cehii de la Barum pozitioneaza modelul de anvelopa ca o alegere perfecta pentru iarna, datorita calitatilor Barum Polaris 5 pret bun, care include tractiunea buna pe zapada, rularea sigura pe un drum umed si confortul crescut.

Echiparea masinii cu cauciucuri Barum Polaris 5 iti aduce in primul rand, conform furnizorului, o tractiune excelenta pe zapada, datorita unor blocuri de cauciuc aranjate intr-un mod optim, dar si design-ului acestora. Inciziile in directia transversala de pe nervurile centrale ale anvelopei dar si de pe umeri sunt calitatile care permit aderenta imbunatatita pe zapada. Mai mult, niste anvelope Barum Polaris 5 pret corect au un design special pe partea de mijloc a profilului anvelopei, care are un impact asupra aderentei laterale dar si un aranjament inovativ in ceea ce priveste lamele multifunctionale care livreaza cauciucului o aderenta crescuta in toate directiile.

In cee ace priveste rularea pe umed, Barum Polaris 5 compari cu alta anvelopa si vei vedea imbunatatirile la nivelul canelurilor longitudinale si a celor laterale. Efectul este ca dispersarea apei se face mai rapid de pe suprafata de rulare si deci aderenta va fi imbunatatita in conditii de drum umed.

Nivelul redus de zgomot poate fi un alt argument pentru care soferi din intreaga Europa cumpara Barum Polaris 5 – reducerea zgomotului de rulare a fost realizata prin structura imbunatatita a benzii de rulare.

Cum sa gasesti cel mai bun pret Barum Polaris 5

Daca folosesti un site ca euro-cauciucuri, ai la dispozitie oferte de la cei mai importante magazine online de anvelope si poti alege oferta cea mai buna pentru tine – analizand mai multe din avantajele promise, la nivel de buget, livrare, disponibilitate in stoc, etc. Mai mult, pe euro-cauciucuri poti analiza si in mod comparativ mai multe modele diferite de anvelope, astfel incat sa ai in vedere trasaturile esentiale ale unei anvelope pentru tine si sa te decizi asupra marcii din acest punct de vedere.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 89
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 89
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus